[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
啱啱買咗一樽bacopa monnieri
上完/r/Nootropics睇大部分人都係買BaCognize嘅bacopa
但係我搵唔到,求其喺iherb執樽就算

其實有冇一隻supplement係可以長時間提升專注力?
即係可能食完一兩個月之後就算戒咗個專注力都無下跌到

推到有人答
屌. 同一條cart list早兩日睇仲係free shipping, 今日confirm諗住落order 個陣又變陣要收運費 試左陣要加拉低運費item仲要個價係過半張單既價先free ship

利申: 已過60USD
屌. 同一條cart list早兩日睇仲係free shipping, 今日confirm諗住落order 個陣又變陣要收運費 試左陣要加拉低運費item仲要個價係過半張單既價先free ship

唔係要過500HKD先有free shipping咩?

順豐 HK$314.29

之前60USD, 而家又改左做40 USD
不過玩法又唔同左

又加咗咩?之前好似四百幾free shipping
想問下除左箭牌洗頭水仲有咩可以令頭髮長得快d
想問下除左箭牌洗頭水仲有咩可以令頭髮長得快d

上網睇唔係 Pura D'or 洗頭好啲咩
http://hk.iherb.com/Pura-D-or-Anti-Hair-Loss-Shampoo-16-fl-oz-473-ml/70602?rcode=ROD0023
買咗非洲黑皂,化妝海棉,洗頭水,護髮油,仲有幫屋企人買死海鹽

上次買咗avalon 隻茶樹洗頭水幾好用,洗完個頭好輕又快乾,今次買desert essence 試吓

btw,海鹽朱古力全家都好鐘意食

5% off: VAN2248
Iherb有冇濕疹頭皮用既洗頭水
用死海鹽浸頭驚''那''爆
iherb已將Phenibut下架

又加咗咩?之前好似四百幾free shipping

唔係掛 三四個月前先至三百幾 呢個post一開狂吹奏就係咁加

依家個運費點計
我見佢寫$40+ free shipping

但有d item就另外再加運費
有冇人想夾單?
sutotal$ 189.67

有冇人夾下

你住邊

深水埗

巴打我有興趣 住深水埗

巴打想買幾多錢到?
我買多小小都ok
Lihkgbro125 my tg

有需要可以搵我 我係長沙灣

深水埗 想夾
推薦一個網俾大家參考下

https://labdoor.com

入面有唔同supplement牌子既質素同營養價值rankings
上reddit都見到唔少人用呢個網 應該無收錢做假

聽巴打講now foods gaba有助改善睡眠
所以買小樽試下先
係咪訓前食一粒就ok?
小弟因為一啲問題搞到自己好緊張同焦慮,呢排訓覺都麻麻地,成日三,四點就紮醒。就算放假都係七,八點就起身,thanks

聽巴打講now foods gaba有助改善睡眠
所以買小樽試下先
係咪訓前食一粒就ok?
小弟因為一啲問題搞到自己好緊張同焦慮,呢排訓覺都麻麻地,成日三,四點就紮醒。就算放假都係七,八點就起身,thanks

想請問下有無咩美白product可以內服
有冇美白supplement推介

同路人

同路人

Vitamin C ? 其實無架wor 我諗
關節類 有冇推介
落樓梯會痛

點解唔去試日本個堆美白丸

關節類 有冇推介
落樓梯會痛

睇醫生先....

等醫生診斷出咩病先,可能係patellar chondromalacia / arthritis / osteoarthritis
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞