有冇巴絲用iherb買野?

64 回覆
2 Like 1 Dislike
而家轉左要收運費
都幾貴,各位用咩轉運定直運?
頭先睇買1500野,要500運費
我買supplements都係4xx
順豐free shipping啊
上網睇人話買某啲產品就會free shipping
但我試左好多樣,樣樣都計我運費
我都仲未試到有免運費
最後退路係轉運
我買supplements都係4xx
順豐free shipping啊

關唔關巴打你個code事
之前買過幾次
有d 買一支就成張單free shippinf
之前買過幾次
有d 買一支就成張單free shippinf

巴打有冇推介
見到官網寫話得話返支國free shipping
啱啱試左
係要買免運既貨價值大過其他貨先包郵
邊度睇件野係唔係免運費?
邊度睇件野係唔係免運費?

冇得睇 要試
同埋個價要over你買既其他野
吓屌呀
試過買過嘢 用左半日唔夠就爛左 寫信report 之後有得refund 幾好服務 覆得又快
試過買過嘢 用左半日唔夠就爛左 寫信report 之後有得refund 幾好服務 覆得又快

但而家要運費
直運轉運都好貴
可能要轉其他網買

但而家要運費
直運轉運都好貴
可能要轉其他網買

有咩其他網站介紹下?
買滿USD 40就free shipping
HKD 340左右
HKD 340左右

啱啱試完57usd, 要俾7usd到香港

如果俾呢7蚊,順豐都要我自取,實屌爆佢

打嚟,件貨到咗邊度可以自取,屌佢唔係送上門咩,等多一日

之前幾次都係凌晨到香港果陣,早上就送上門 依家係直接送去自提點
HKD 340左右

而家取消左啦
巴打你去試試就知
HKD 340左右

而家取消左啦
巴打你去試試就知

如果你淨係買丸果啲唔會重得去邊,
直接上amazon訂,你睇返個價係平過佢幾多下,佢根本就將運貨加咗落啲貨度,先會免運費,不過就一定要用轉運,麻煩咗

Loyalty Credit幾時變咗5%,我記得之前10㗎

我買啲重野,7美仲係抵嘅
HKD 340左右

而家取消左啦
巴打你去試試就知

如果你淨係買丸果啲唔會重得去邊,
直接上amazon訂,你睇返個價係平過佢幾多下,佢根本就將運貨加咗落啲貨度,先會免運費,不過就一定要用轉運,麻煩咗

Loyalty Credit幾時變咗5%,我記得之前10㗎

我買啲重野,7美仲係抵嘅

我之前都係買開蜜糖同健身奶粉
都差唔多20kg
今次運費貴咁多
唔㩒計
HKD 340左右

之前幾次都係凌晨到香港果陣,早上就送上門 依家係直接送去自提點

講起就嬲次撚次佢哋都係打一次冇人聽甚至根本冇打過嚟就send sms叫我去自取,打返去(疑似)courier個電話又永世唔接,我打上去CS話我係唔會自取㗎唔該你叫你哋啲courier自己送返上嚟
HKD 340左右

講起就嬲次撚次佢哋都係打一次冇人聽甚至根本冇打過嚟就send sms叫我去自取,打返去(疑似)courier個電話又永世唔接,我打上去CS話我係唔會自取㗎唔該你叫你哋啲courier自己送返上嚟

同一個情況,根本冇打過嚟就話我要求自取

同iherb講,順豐答佢,話聯絡唔到我,送咗去自提,屌佢根本就講大話,你屌下iherb,等佢知道唔係單一事件啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞