[健康] iherb產品討論

1001 回覆
35 Like 10 Dislike
你地買完返黎會唔會倒晒出黎數下岩唔岩數

利伸:冇咁得閒
好快送到
買左probiotics trial 即時食左粒唔知心理作用定佢嘅效用放多左臭屁
希望解決到便秘
明明生活健康食大量菜生果同水都無屎痾有都係得粒粒屎
另外仲買左好多朱古力好好味!好在無溶係少少軟即刻放雪櫃

個人覺得probiotics同便秘無咩關係,反而幫到成日肚瀉/肚痛
如果你便秘可以試下沖飲品時加chia seeds/psyllium(https://iherb.co/3fhxRsPQ),fiber較多可以軟化便便,不過記住要飲多d水

另外我聽人講過apple pectin(https://iherb.co/33ChzG2r)都有用,不過未試過

chia seed都有買求其揀左隻最平
浸左落豆漿一晚今朝飲希望有效啦
覺得自己好似長期口氣, 但自己feel不到, 不過有時bf話有, 有冇咩supplement 幫到手
好快送到
買左probiotics trial 即時食左粒唔知心理作用定佢嘅效用放多左臭屁
希望解決到便秘

個人覺得probiotics同便秘無咩關係,反而幫到成日肚瀉/肚痛
如果你便秘可以試下沖飲品時加chia seeds/psyllium(https://iherb.co/3fhxRsPQ),fiber較多可以軟化便便,不過記住要飲多d水

另外我聽人講過apple pectin(https://iherb.co/33ChzG2r)都有用,不過未試過

記住飲多d水呀
如果真係好辛苦可以去藥房買草餅,街症都有開呢d比老人家等佢地去得順暢d
第一次買落左400 幾蚊 買左d 野比隻狗

btw, 歡迎用我個code KIT7178 第一次買用埋 SAVE2017 再減多d / 用apps 第一次買就入埋 APPS2017 (減$5 美金)

咁撚快 02jun訂 今日送到上屋

有無男士洗龜頭用嫁,真係賓周果個龜頭,成日好多白色一層野次係上面
好快送到
希望解決到便秘

記住飲多d水呀
如果真係好辛苦可以去藥房買草餅,街症都有開呢d比老人家等佢地去得順暢d

多謝你
其實又唔係好辛苦嘅有時要好大力咁
同埋覺得得硬嘅粒狀屎好唔健康
想問下fish oil應該點食先最好?
我見佢話with food,即係食完野立刻食定抖返10-15分鐘先食?
Thanks

個人認為食完嘢立刻食或者抖10-15分鐘食其實差別唔大,啲食物都無咁快消化晒
利申:完全唔專業

My code: NES1741

睇完個post第一次買就買左6樣
巴打用左你個 code

期待收到之後有好嘢介紹大家

我個code: WIG0160
想問送貨可唔可以送順豐站拎

多得之前巴打們解答,我先知道係可以

直接填順豐站地址就得?

直接填順豐站地址就得?

係呀 後面括住個點碼 自己上個官網睇㗎
之後會sms比你拎貨

爬下文啦

直接填順豐站地址就得?

無錯,填返你去攞貨間順豐地址就得
到咗貨之後就好似平時咁sms叫你去拎
我每次買之前都會睇多次係咪揀咗順豐速遞

直接填順豐站地址就得?

係呀 後面括住個點碼 自己上個官網睇㗎
之後會sms比你拎貨

爬下文啦

好 唔該曬

直接填順豐站地址就得?

明白 唔該

直接填順豐站地址就得?

明白 唔該

客咩氣 一齊入坑
寄到EF locker 都得
我見佢話with food,即係食完野立刻食定抖返10-15分鐘先食?
Thanks

個人認為食完嘢立刻食或者抖10-15分鐘食其實差別唔大,啲食物都無咁快消化晒

巴打用左你個 code

用左
我個code FUN7041
有咩零食好食?
買過海鹽朱古力同士多啤梨朱古力
Thanks

巴打用左你個 code

用左
其實d supplement 有冇話要食幾耐? 好似我食bacopa 要食兩個月先見效 咁我係咪要keep 住食? 唔食就會冇左個效果?
有咩零食好食?

love crunch好好味唔知算唔算零食
佢係早餐浸奶個啲穀類
就咁食都好味
唔介意可用我code WHK995
Thanks

巴打用左你個 code

用左

多謝巴打
唔知今日會唔會收到件
有咩零食好食?

樓上講嘅love crunch 勁好食
朱古力味最正,入面真係有黑朱古力粒
其次係蘋果,入面有青蘋果乾同埋有肉桂味
椰子果隻都唔錯,有黑朱古力粒同椰子乾

朱古力ship到14/6就停啦,要到10月先開始返(天氣太熱送到都溶哂)
Endangered Species呢個brand唔錯,食過88%, cacao nibs, coffee beans,絕對可以回購

海鹽朱古力果個brand有款chillies都唔錯,不過佢比Endangered Species細排少少
另外有個牌子朱古力係有quinoa,都可以一試,不過比其他brand貴少少少少少

如果健康少少可試seaweed crisp,廿蚊包,唔肥又好食(不過少)
米餅都有好多牌子可以試
kettle chips都比香港超市平,不過要小心shipping途中爆/碎
佢有款BBQ baked chips好正

其實我真係試過好多野 你有無話想試咩

my code: WSQ474
我個 code ROS0531
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞