逼人表態根本係一種另類既「白色恐怖」

867 回覆
4863 Like 407 Dislike
係幾攪笑,連個邏輯都攪唔清楚
達唔達粉其實唔影響呢個話題既討論
每個人都有佢對某樣事物既喜好架啦

唔通我又話「反達黨 你好」
佢地根本有心煮死佢架喎
連登仔執政,一定係最獨裁的政權

達粉全面進場
擺明係達粉啦
玩標籤先駁到? 辯論金字塔最底層
係暴政面前沉默咪做平庸既邪惡囉
政治取態沉默既前提係民主公平公正既選舉同和平啊
讀書唔好讀一半唔讀一半啦
屌你張圖可以再濛啲
即係點
民主社會就係唔比人變
唔比人沉默咩

你話 : 咁我都有權做連衛狗批鬥人啦
係, 你的確有
但你自己心目中嘅民主社會係咁樣架咩????
我覺得係有一班「幫」達哥屌柒返人嘅令件事唔會停屌呢個樓主講得出因為有人鳩屌達哥所以可能唔去遊行,或者chatroom個堆,甚至facebook覺得達哥係個purely講玩嘅地方,但呢啲同達哥做過嘅事根本唔一致。

達哥雖然好多嘢都有戴頭盔,但以前真係會開台默哀一分鐘,佢俾我感覺係佢唔會喺大事上有含糊,但依家就有班人係咁話達哥唔講政治老撚奉,根本亂鳩嚟(當然呢到都有批人真係狙住佢嚟鳩屌
唔可以屌呀,屌下屌下屌走曬D人呀
咁到時邊個撐你呀?個個都俾你屌走曬
本身支持你既都變左反對你呀
連登仔口口聲聲話反共 原來仲專制過共產黨

唔出聲支持毛主席就要打壓
放心 係某D垃圾連登仔先係咁 保守估計有千幾人 平時垃圾留言以偏蓋全 是非黑白不分 亂咁屌 廢老 盲反中 你留言唔岩聽? 五毛!

講真唔好比d低質會員影響到 同佢地討論無意思 咩為之民主佢地都未撚知
佢地既武器: 鍵盤
根本就係班平時反達哥既人係到搞事
以政治為由去攻擊達哥 又成班思想唔成熟既人被煽動
咁天琦要坐監你唔代佢去坐係咪邪惡?
有冇每個月捐返一千幾百幫下人哋屋企?
又一個慷他人之慨
人哋要坐監自己唔使坐係爽皮嘅
真心樓上班達迷幾時肯幫唯唯平反姐 想當年人地都係講錯野 大家就斷人米路
依加都係入達哥台屌佢幾野都大家就咁大反應 一視同仁去左邊
啱啊
6月9日都仲未到
連登已經自己人打緊自己人
本來就只係社會上既一小部份人 仲要槍口對內
所以話 政府洗咩理你地姐 慢慢等你地鬼打鬼就自動收皮
吓 你變左預左有人唔鍾意然後屌你啦 梁振英以前話平反六四 而家唔咁講 咪一樣俾人屌到上天 定係你覺得我地唔可以屌人 應該包容笑笑口話做得好?
點解你假設我哋有份斷唯唯米路 ?
屌屌下屌走曬啲人 咁撚反智既說話你都講得出?
好似講到69出嚟係幫其他人咁 所以比人屌兩野就番歸
重唔去代天琦bb坐監?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞