逼人表態根本係一種另類既「白色恐怖」

867 回覆
4863 Like 407 Dislike
你地最錯係攪錯目標
依班連登仔係如果成班人話篤屎係香
佢地都會話屎香
講屎臭個班咪就係好似幫達哥講野既下場咁
1. 如果達哥今年有提64,就會俾人chur講送中條例:
唔回應姐係親中/唔反對
回應>2

2. 如果達哥講左送中條例,就會俾人chur講69遊行:
唔回應姐係親中/唔反對
回應>3

3. 如果講左69遊行,就會俾人chur佢去唔去:
除左「去」以外一律視為親中/唔反對
原來未學過上文下理,難怪....
因達哥而分裂,係助長緊五毛
https://lih.kg/1189127

一句就立於不敗之地
要抄低學習下
咪難怪你會鬼拍後尾枕囉
有冇諗迫人表態原於达哥變質? 佢宜家由講去到唔講同梁振英當年譴責六四有冇分別?啫係未出名可以做關心社會嘅高登男神,然後出咗名變「沈默大多數」? 恕我不能理解
鬼拍後尾枕爆咗你要贏要執著
大家繼續大愛上身話: 同共產黨有咩分別?
繼續用和平理性民主唔出聲去對抗中共囉
咁樣係無問題
但香港政府又會話得少人出聲反對 所以通過

中共統治香港都係香港人抵死
唔去遊行=奶共
結論:達哥奶共

用返落child登仔最鍾意既子華神
乜都唔表態 唔去遊行=奶共
唔知到時會唔會見到子華神遊行
我希望有個list比我可以自動blk哂啲波台狗
彼此彼此
一係你唔好回我證明你自己唔係
為咗證明我自己唔係就算你回咗我我都唔會再回你
精神勝利法? 咁樣呃自己真係辛苦曬 不過都啱嘅 你自尊心高難啲接受自己係蠢呢個事實
唔緊要 呃一下自己 世界更美好 加油
啱呀
網上批鬥最勇武
而家全球暖化唔危急?
早兩日蘇丹軍隊先屠完城黎,唔係重大道德爭議?
你關心嘅嘢就重要,所有人要歸邊表態,其他嘢就wfc?偽善到你呢

「地獄裏最熾熱之處,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。」呢句原原本本送返俾你
如果真係好似你所講,啲人係都要做佢嘅
咁我想問點解佢要開一個咁大嘅位去比人加罪比佢?點解係今次呢件事上,佢嘅處理手法會同之前咁唔同?
啱嘅啱嘅
做完on9野話突登做俾你睇諷刺你
長知識了
無諗過你為咗口舌之爭咁執著
出咗咁多講佛理既Post又真係唔覺你有咩參透
距離永離六道既路仲好遠,好好修為,祝你成功
再見
呢樣嘢就偏離咗我哋本身討論緊嘅範圍
因為我就嚟瞓嘅關係所以我聽日仲記得嘅話就繼續回覆你
十個決定去救火的少年
來到這段落祇得七勇士 集合在橋邊
為了決定去救火的主見
其中三位竟終於反了臉
謾罵著離開 這生不願見
晨早屌撚到班弱智仔反艇啦
小朋友集中營
其實我唔明點解啲人好似要做9達哥做到佢翻唔到身咁
無表態咪無表態 你有你沈默 我有我抗爭
有啲話覺得佢應該提及下逃犯條例我覺得都正常
但係睇下隔離post啲人屌佢話抵死呀 希望佢永不翻身呀 我真係嚇親
連唔表態都要針對佢針到咁
呢啲人學咩人爭取民主 爭取言論自由
做on9野同用on9情況諷刺係唔係咁難分? 都已經唔叫你分你蠢過隻豬係咪類比 逐粒字打出嚟比你睇都可以曲解成咁樣 一係你真係蠢過隻豬 一係你呃自己去到出神入化既境界
叫班波台狗睇少陣大陸劇仲實際
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞