逼人表態根本係一種另類既「白色恐怖」

867 回覆
4863 Like 407 Dislike
呢個回覆0邏輯可言
咪係你呢啲雙重標準嘅傻西
我雙重標準
你瞓撚醒未
班後達哥賤畜追住達哥係咁咬 終於有人講句公道說話
想當年先屌緊普通心人今日唔出聲
第日出聲個時冇人幫你
係得達哥咁把炮 作為一個日常讀新聞既人
竟然同CCTVB一樣唔講重要既香港大事 係完全冇問題
OnL9
永遠只有自己係岩
其他人係錯嘅邏輯
根本連紅衛兵都不如
乜撚嘢港共政府
唔岩你心水就係港共
連屌政府邊樣施政都未知
第日出聲冇人幫你 都係果條友自己食返個後果姐 關你咩事呢?
我又唔信你咁好心 用心良苦驚佢第日奶野所以而家係咁屌佢逼佢表態呀

逼人表態果班咩居心 大家心照啦 係度企係個道德高地度 滿口政治好似大仁大義咁
骨子里咪其實就係想唔過眼人地打機賺錢 想睇人仆街比人封殺
咩叫網路欺凌都唔識,傻仔
首先魯迅屌人同你地指住人個頭黎鬧你覺得冇分別?
同埋你無可否認真係有班不知廉恥既人,寧願返工唔出去果班你又屌鳩佢,佢咪唔撚出囉,你就忽略晒人有私心依樣,睇完你段野淨係睇到你點批評佢地,洗撚你講佢地咁既諗法係唔應該咩
只係話你冇諗過可以引一班跟風冇思考既人陪你上街,反而係屌走佢地,你咪就係我講果班做野得原則但冇效率既人
用社交媒體搵錢怕網絡欺凌,你當達哥小學雞呀。何況依家達哥有冇講過自己受欺凌呀?可能人地好大量唔介意呢?
你一開波就人身攻擊我,又係唔係網路欺凌呀老友。
洗乜迫佢表態 近年佢搵緊咩錢大家都知
最多當佢過街老鼠睇架姐
仲有呀 以後個D藝人上大陸搵銀都咪撚嘈呀
喂 而家講緊達哥以前本身都會講,而家理都唔理,你扯都咁遠有咩居心? 定係你想講達哥都係個班跟風無思考既人?
唔好將我同所謂本土扯上關係而污蔑化我啦。
點解無連衛兵敢應成日講咩香港未有民主,所以做咩都得果班傻hi.. 自以為正義,做咩都得,請問條界線點劃,劃係邊,有無諗過? 由你黎定? 唔好意思你邊位 唔係一句話人道德潔癖就解決到架小朋友
無出聲等於無比人欺凌,真係好好笑。係學校欺凌同學,比人欺凌條友唔敢出聲,咁等於無欺凌,玩下姐,佢唔介意比欺凌既
又唔見班毒撚攻擊埋deer唔講64唔叫人69出黎
迫埋deer表態嘛 唔表態就怒屌佢出火
唔表態唔好扮本土搵錢

呀 達哥而家唔洗妳班on9仔科水搵到大水喉啦wo 唔記得左添
deer chan ig 打殘體字
同達哥玩殘體game一樣咋嘛
deer做乜都無人屌
想屌
所以話柒鬥柒,打和super好無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞