逼人表態根本係一種另類既「白色恐怖」

867 回覆
4863 Like 407 Dislike
屌咪撚民主前民主後啦 根本有你講冇人講 反就係啱唔反就錯 比埋皇帝你做啦唉
真理越辯越明 反對一兩句就話要block要五毛仲點説服到人
激進撚睇唔起理性撚,但自己又做唔到嘢,咪唯有對同伴激進囉
咪係 說話有道理嘅 就算係五毛都有道理 你block五毛同大陸文字獄有乜分別 大陸block反共 你就block撐共連登越來越無言論自由
大家繼續保持呢種批鬥既態度啦
中共最鍾意就係呢班人
其實呢 佢block完唔會影響到你繼續出post....
睇返而定成個連登,成個香港既網民都痴曬線不斷捉人批鬥
睇返而家成個連登,成個香港既網民都痴曬線不斷捉人批鬥
放心,將來個社會就會變成咁,中國人基因你估流架?
中國人是要管的民智咁低學人講咩民主
我都唔明
事情都未攪好,但硬係鍾意周圍樹敵
有道理,留個名警惕吓自己
自我感覺良好,可以企係道德/正義高位踐踏其他人囉,可以升level做英雄囉可以名正言順屌人老母發泄情緒囉屌完人可以減壓囉
你係咪都係其中之一
有少少啦
呢幾日係咁F5追post冇咁冷靜
如果公眾人物講錯野 你出黎反駁佢都話啫
而家唔表態都屌 真係痴撚哂線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞