逼人表態根本係一種另類既「白色恐怖」

867 回覆
4863 Like 407 Dislike
想知catgirl 表左態未??

未既都想屌一屌佢
無純粹覺得
自己揀嘅game無得揀好好笑啫

你買部smartphone
睇佢影相功能
睇佢benchmark
但係大大隻字寫住希伯來文system
你都會買

只能夠講你地啲價值觀太神奇
殘廢? 洗唔洗捉撚住你隻閪手教你改呀
你屌埋佢啦

辛苦曬
點解你呢段野冇反共既?
你係咪奶共?你講!
不如你寫信去投訴GOOGLE啦不過睇你條撚樣都淨係識係到吠

各位波台手足真係連登既清泉
有好多戇鳩仔迫鳩人仲以為自己帶住民主光環
又屈啦又屈啦
catgirl 肯出片講反中。一定上位做連登女神
連登仔知唔知民主點解
系,燕人张翼德达, 朝头号猛将
連登仔祟拜既侵侵咪又民主共和兩黨轉
成功靠你地啦child登仔,特別係反達果班,階段勝利,唱首今天我先好冇
好老實咁講 因為我嘅價值觀唔覺得自己揀隻有簡體字嘅game就唔準玩 唔覺得因爲咁比人屌係啱 所以我都唔明你地班人係咁屌佢玩簡體game係發生咩事
乜D人真係屌佢奶共咩?
D人好清楚達哥既政治立場
只係今年佢冇公開講
佢地就係知達哥唔會講D違背良心既野
所以先死都要逼佢表態
睇到殘體我已經絕對唔會睇落去
亦都唔會買
你玩隻game可以完全唔想明,唔想睇,都可以開心打機
咁咪你威囉
始終大多數觀眾係新移民/小學雞細細個就浸淫係簡體世界入面

btw,你又貼呢幅圖係柒夠未
呢個係menu唔係subtitle

而達哥揀左menu係英文,subtitle係殘體
你要屌嘅係達哥

邊隻game subtile係會用難字
洗唔洗教埋你打機
打個機同用電話拉埋一齊講你都算天才
簡體中文拉埋同希伯來文比
嚴重失當既類比
難得有兩個同你一樣唔讀書既連登仔正皮你

就算退一百步
Microsoft Windows 唔出繁中
唔通你用 Linux 咩
你用但大把人唔撚用啦

揀 GAME 係揀遊戲性
就算得英文咪又一樣照買
如果得英文冇問題 咁有中文揀中文又有咩問題
見到有低能仔話揀game 係睇佢咩有語言黎決定買唔買
有咩問題? 我見到間餐廳招牌用殘體我都唔會入去食架wor
sorry侮辱左希伯來文

殘體嘅出現係比文盲用
達哥公開侮辱你地係文盲
好彩你地有斯德哥爾摩症候群
唔同達哥計教

魯迅都話我地中國香港人:極容易變成奴隸,而且變了之後,還萬分喜歡

達朝萬歲
你條大陸仔仲開緊工? 好勤力喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞