逼人表態根本係一種另類既「白色恐怖」

867 回覆
4863 Like 407 Dislike
真心講 真係有幾多連登仔出69
打下飛機攞下正評咪算囉
成世人都無人認同自己 上網有連衛兵撐
同三五成群咪一撚樣
係極權面前,仲保持沉默?
唔好意思,沉默即係幫兇
爭取港獨民主就係批鬥一個 KOL
連登仔先贏一仗
香港政府表示害怕
唱返首今天我先啦

槍頭對準自己人
這就是中國人
我覺得你地班撚屌先係極權
所以唔會沉默屌你地
啱阿 冇係公司同條街大叫
打倒共產黨 同 香港獨立 個啲人
全部都係中國人大陸仔
下話?
連衛兵仲唔夠極權咩
早已看透連登/黃絲班盲反撚
连登=共產黨 一樣
立場唔同=敵人
唔表態=奶共
永遠唔會用其他角度諗人
就算唔奶共都比佢地講到奶共咁
日日打撚哂飛機
網路黑社會
咩叫逼人表態

以往年年都講 30週年隻字不提
以前64會默哀一分鐘 30週年隻字不提
以前個mod叫8964tank,而家講64即ban

無人逼佢表態
達哥已經用行動表左態
佢嘅行為同中共一樣
一夜之間無晒提六四嘅聲音
只係佢無槍無坦克

仲死撐嘅人同支持中共滅聲一樣

人地用殘體字幕
連登仔:屌你老母支那仔
達哥用殘體字幕
連登仔:簡體方便過英文

人地淘寶開箱
連登仔:屌你老母支那仔比彈藥支那打貿易戰,咩咩屎萊姆正一支那仔
達哥淘寶開箱再教埋人地用淘寶
連登仔:有咩問題大把香港人用淘寶啦

人地去中國
連登仔:好人好者點會去中國,死支那仔
達哥去中國再教埋人申請回鄉證
連登仔:人地都係去做野,再開心share啫

人地講蝗語
連登仔:坑你老母爹咩支那仔
達哥講坑爹
連登仔:有咩問題,都係搞下笑

達哥好恰?笑撚死人咩,事實係立於不敗之地

我就睇下你個龍門可以搬到去邊[/quote]

唔好再spin咩逼人表態係到轉移視線
你地都係執著於有冇打破沉默要人表個態姐
望住條友俾人射死,每人講句「我表態反對射殺平民」,就唔係幫兇了
網上屌下人如果有用既香港一早獨立左 中國一早變民主國家啦屌穿晒你地老母咩 逼人表態根本就唔洗理 有堆3毛仔有堆玩野既 真係撞正意見唔同既大家就埋身屌下討論下羅 下下話比人逼害 咁689同777埋自殺左9萬幾次 層次唔同就真係唔同 仲有2千幾正皮 屌你老母分化多幾下大家都心有鬼架啦屌穿你老母
真係想睇下佢地繼續批 逐個逐個黎啦
本來同立場都比佢地批走晒 香港靠晒連登仔啦
咁你未開PO光明正大屌鳩佢係中共間謀,收左共產黨錢囉
而唔係逼鳩人表態呀嘛

你當佢敵人既你就直接D屌,唔係陰D陰D
你地呢種行為好陰濕~仲要特登引人去個台搞事~
淨係針對達哥架咋
我幾時有逼佢表態
达粉真係靠屈
我真係好比心機睇你打咩
可能層次高你少少 我真係唔撚明
唔撐我唸法 block
唔表態=3/5毛block
唱反調 block

越黎越多人道聽途說
達哥唔表態梗係有佢原因
可能同緊中資合作定點點點
設身處地換轉你係達哥
你願意付出幾多去表個態
1000?10000?減人工?定冇左份工都會去表態?
表完態有咩改變?
會多左連登仔支持?
用行動態
點表阿

有冇連登仔返大陸食探魚反共咁表態法
玩隻冇繁中字既 game 用簡體
叫行動表左態

有繁體同簡體
揀簡體就叫表態喇
白痴仔
連登仔成日笑人玻璃心

自己咪一鳩樣

同憤青迫人講愛國有咩分別
SORRY 因為你反達我個腦將你介定左係果班連衛兵

如果你無做連衛兵行為,純粹開PO屌鳩達哥
咁我支持你,我覺得你無做錯,你只係屌鳩D你唔鐘意既人

班連衛兵係唔理是非對錯,將事情推向極端,非黑即白
話唔表態就係支持,根本就無你咁清晰有論點支持
班社會乞衣無鍵盤同廢物有咩分別
咁簡單一句 你唔洗理班人話咩屌人去表態 只要記得69呢日出黎就OK
又唔係香港人既 係部份連登仔姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞