逼人表態根本係一種另類既「白色恐怖」

867 回覆
4863 Like 407 Dislike
16年同天埼一齊上庭又要同你d傻仔交待咩。
咁姐係唔可以講達哥唔啱聽嘅說話 一定要講達哥想聽嘅說話啦
我是旦開個po話女人係臭雞 警察死全家夠有幾百個正評啦 唔通我嘅言論又啱 保皇黨係議會入面夠佔大多數 唔通佢地每之表決都係啱 依加小學舉手選班長咩 正負評
下次立法會選舉 每個候選人都係連登開po鬥多正評囉
低級紅呀
我講到明收錢啦喎
咁你咪出聲囉, 關其他人咩事
你自己做啲你自己可以承擔都後果嘅嘢, 咁你咪去做囉
但係你可唔可以幫其他人承擔後果? 唔可以嘅話你憑乜嘢去批判其他人
可能細心望下就發現一早行左去第二條路
達哥自己9up都要過濾,真係好咩
人民質素係國族命運嘅大條件
因為香港人垃圾而灰鳩,6月9唔上街,有乜問題?
一齊上庭幫唔幫到佢唔駛坐呀?
你唔係理解能力有問題
我已經講咗好多次係去擺明唔想講嘅嘢
你就不斷偷換概念成為反對意見同埋唔啱聽嘅說話
呢鋪我撐波台狗

雖然平時假膠,但大是大非立場好撚清析而唔係跟住個風向行
自問真心fans 由only one way out 開始睇
你可能唔信 我都證明唔到啲咩

但係 真心 你唔可以否認達哥變咗掛 ?

我明白達哥 但同時我失望佢嘅選擇
講開又講,香港好似用開「高級紅、低級黑」
唔會用咩「高端黑」喎
不過放心我唔會因為咁而笑鳩你呢d反達狗其實五毛假扮

因為呢d扣帽子既ON9行為太低級
我真係做唔出
咁你對人唔對事我都冇野好講 因為都冇辦法同你議事論事 畢竟死忠係最難擊倒 因為你地最大嘅論點就係我支持所以我支持
痴撚線 正負皮數就分到對錯
咁你69唔洗出黎行啦
當你100萬人出黎 咪又比人話仲有600萬人冇出所以支持>反對
原來真係有人睇個正負皮數做人
1000個正評啦!反達狗睇清楚未呀!
你地根本係五毛假扮黎分化同路人呀!

(套用非黑即白、扣帽子既低智邏輯)
連衛兵惡過共產黨
呢樣嘢建制最識玩

平時班呀婆妹下妹下
一去到選舉就一倉倉飛投俾保皇
佢哋先係真正「沉默嘅大多數」

最重要係,香港淪陷果時佢哋都百年歸老,完全唔駛負責
連登仔屌人就係逼人表態
正負評係一個基本表態
你講錯野大家都會負評,講岩聽既大家都會正評
其他都係沉默既大多數,就係咁簡單~
笑死,今時今日仲有人用正評打飛機只要講長篇大論懶理性自然大把00後正評,仲有你班達粉犬群
咁多kol youtuber唔搵
咁多公眾人物唔表態
係要搵達仔做目標
係咪恰佢不嬲俾人鬧都唔會出聲呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞