[In 雷Sir We Trust]低調置業討論區(八)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有無樓花巴打岩岩收左樓/就黎收樓?

東環好似就黎收

有無世宙巴打就收樓

行過世宙d樓比我感覺好醜樣
我今日俾左細訂買牛屎樓,想問下mortgage自己搵好定搵中介搵,中介又唔收我錢。 呢d mortgage 中介有無伏?

借錢梗要還,咪俾錢中介

自己搵完銀行做 佢都會建議你幫佢地合作開嘅中介填張表做個樣係經中介搵佢地銀行 因為銀行有佣畀中介 中介又會回贈番玩金券畀你 有著數做咩唔攞
利申攞左2千幾惠康coupon
我今日俾左細訂買牛屎樓,想問下mortgage自己搵好定搵中介搵,中介又唔收我錢。 呢d mortgage 中介有無伏?

借錢梗要還,咪俾錢中介

自己搵完銀行做 佢都會建議你幫佢地合作開嘅中介填張表做個樣係經中介搵佢地銀行 因為銀行有佣畀中介 中介又會回贈番玩金券畀你 有著數做咩唔攞
利申攞左2千幾惠康coupon

巴打用咩銀行

東環好似就黎收

有無世宙巴打就收樓

未有消息呀
我覺徥幾𡃁呀

抽唔中

咁有無抽gy?

東環好似就黎收

東環
入左伙啦

東環好似就黎收

有無世宙巴打就收樓

未有消息呀
我覺徥幾𡃁呀

抽唔中

咁有無抽gy?

Gy冇諗,太貴
同埋世宙係情意結黎
細個果時住果到

世宙對面好多
想問下元朗 除左村屋同 名御 仲有邊度有複式盤
想問下元朗 除左村屋同 名御 仲有邊度有複式盤

我諗有特色單位算唔算?GY算唔算?
原來牛屎區仲有3百呎鬆啲嘅樓,3球多啲

行去元朗站可以接受,樓宇間隔唔知

薯巴你都好快啦

南昌同元朗揀,未來老婆竟然想揀元朗

元朗生活配套係好d
南昌一大堆公屋圍住

新雄雞如果開20000呎,我就唔諗,食晒幾年升幅,該區亦唔係乜嘢豪宅地段,仲係公屋包圍,南亞人特多,道友唔少區域,貴過荃灣西太多冇乜理由支持

講居民質素可能GY 仲好,個個成千萬買
南昌就只係得匯壐係私人樓,其他全部公屋居屋

論環境荃灣西個幾個盤好過嗰度,有個大公園,有海景,街市商場齊全,私樓群,一樣西鐵,睇唔到匯璽有乜優勝過嗰堆

TC線10分鐘到中環 20分鐘到東涌
九龍(除左啟德)最後一個大盤(好似係)

其實荃灣而家係當新界定九龍?

南昌西鐵入元朗,屯門都係30分鐘,入大埔40分鐘,樓下又有巴士去機場去柴灣...etc
同埋向上荔枝角果邊都有碧海藍天,昇悅居,向下奧運果邊都有一大堆貴價樓,全部都係沿住西九龍走廊一帶,所以我屋企人先咁鐘意個盤

同埋住左10幾年南昌呢頭既公屋,其實幾好住

東環好似就黎收

有無世宙巴打就收樓

行過世宙d樓比我感覺好醜樣

好多世宙用家笑朗8仲醜樣

但西鐵經過太近鐵路
同埋四座起得好密集

好順x系列做哂大維修
又可以繼續gogogo

上車預算唔多可以考慮,到時再換樓/買多一間

好順x系列做哂大維修
又可以繼續gogogo

成交量都算唔錯
唔覺眼奧仔有冇入新post𡃓? 唔怪得好似少咁啲嘢

好順x系列做哂大維修
又可以繼續gogogo

成交量都算唔錯

單支黎講佢叫幾好
管理費合理
一落街有野食
同埋間格唔錯
雖然放工時間行返屋企果下就開心小小

不過3球幾好似買到屯門個雙遇?

雙寓好似貴啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞