[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#25

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
咁同price唔係差好遠咋喎,出面7500左右
係咪經官sales買先有得換完又換
有冇巴打用緊AOC CQ32G1?
有無巴打見到邊度AD27QD 有貨?
想問下XV272UP好唔好? 好似冇乜人討論
呢個價位係咪佢最抵屌?
https://youtu.be/JZSt3mi7BTo

喔? 這似乎是第一個影片拍到AG353UCG就是了.
還以為是舊的,
ad27qd既平價版 好似係
想買隻32寸 16:9 2k 144hz mon
睇中左隻Philips 既328m6fjmb $3990 有個溢光技術
想請問下買唔買得過?或者有冇差唔多既mon推
介下
漏左個曲面 sor
27寸 1080p 144hz G-sync
有無邊隻推薦 定無咩出呢款產品
上網唔係好見度
我的螢幕還不到一年

我都想買,香港有冇得買
筆直<3000
要144HZ/1MS(VA/IPS)
係咪最好揀MAG271C/C27G1?
邊款會好D
要送修了
天哪 不知道所有的27UK850/650/600都會這樣嗎
這次搞不好新出的27UL850出來, 就是要解這個問題嗎
這樣送修的話 要一個禮拜才會回來嗎?
再用一陣子吧
如果送修要一個禮拜才會回來 我應該直接買新的
好似呢幾日就出
XB271HU XX賣3500人仔,我見香港最平都要5400 係咪有伏
好mon
我想問吓手提電腦嘅hdmi可唔可以出去顯示器嘅mini DisplayPort ?
因為我見市面上啲轉接器好多都係單向,只可以miniDP去mon嘅hdmi
27寸2k, 想要ips 又打下機
有咩選擇? UP2716?
我同你要求一樣 諗緊MG279Q XV272UP 兩個都係144HZ
問左2000XXX 同中X田都無AD27QD現貨
但係2000XXX真係離曬大譜, 係咁水我話呢隻AD27QD唔值
平D有MG279Q / XV272UP...都算數
比貴D有PG279Q / XB271HU, 話有HDR同G SYNC
我即刻同佢講呢2隻邊有HDR呀? 佢就話記錯左
想去舊貨都唔係咁呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞