[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#25

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有問題就只能找皇家吧 官方的維修中心 香港沒有皇家嗎?
自己認為不正常那就是不正常了吧 相信自己就對了
頂多HDMI/DP都換條看看, 顯示器重置原廠設定
明白,我明天拿去店家檢查一下,要是出事了可能換成pg279q
FHD 24吋mon有咩推介? VA/IPS都ok
LG 24MP88HV / Samsung LC24F396FHCXXF
上面2款邊隻好D?
Benq sw271大家點睇
主要執相同上網
另外想請教下有冇邊隻mon色準,個質地同mac一樣
Thanks
dell嘅up系
lg ultrafine 5k
試mon 果陣睇唔到?
X27 x2, 嗰時速遞送貨上嚟都話嗰輪好多人買呢隻mon
想問price.com 嗰d EW3270U係咪行貨黎?係咪有3年上門保養?
唔知點解見唔到大舖賣
x27有冇得調整HDR亮度?
PG27UQ 有得調整, 太光都有退路
有冇整過LG mon嘅師兄講下通常整幾多日有得拎返個mon?
用緊lg 27uk850, 本身買完半年有一隻角變紅, 而家就快一年四隻角都出事
我隻27uk600都等緊整
你係等緊佢收定等緊佢送返嚟追完post見你好似好多日之前已經話要整
佢話上門維修
約親我都係office hour 好難就 所以拖好耐
X27 冇
好麻煩本身以為呢隻起碼頂到5年, 早知直接買pg27uq算
睇唔到
想問下 24-27吋 1440p IPS 有咩好推介 有6千budget
如果 Asus pg279q 同埋 ViewSonic xg2703gs 二選一又邊隻好啲?
同埋唔玩IPS的話,用VA panel嘅 MSI mpg27cq又好唔好?
部機用緊2700x + 1080ti 睇咗好耐唔知隻好啲 又唔想買完先嚟後悔
U2718q定ul500
Ad27q
啱啱係德馬入手左Benq EX3203R
啱啱睇完Linus tech tips條片 好似幾好咁
呢到有冇人可以講下用後感係點 其實琴日下午去咗ssp發現隻ad27qd係冇demo display...

如果freesync嘅話 AOC ag273qcx又點睇?
U2718q出硬事
ul500新款仲有希望
請問依家有地方做discount?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞