澳洲移民 你問我答 (7)

1001 回覆
42 Like 7 Dislike
你指咩 offer?Job offer or school offer?
未做過,亦都未聽過同行做通過過,所以.... good luck。
Job offer
No idea.
我係年尾就畢業,但係我用189夠80分?
我估到時要90分左右啦。
Paramedic 只有 Tasmania 可以州擔保申請。
https://www.migration.tas.gov.au/skilled_migrants/skilled_regional

認唔認可你要做個職業評估先知道。評估機構係 VETASSESS。
巴打 你好啊

依家努力操緊ielts遲啲去考
已經係Sydney 同Melbourne 讀左degree同master 23歲 係中小學教師 讀緊naati

其實個分咁低係咪唔洗諗? 如果去NT或者Tas會唔會有機會? 定係有冇咩建議要點先申請到? 唔該哂
就咁睇你最多得65-70分。依家189講緊最少要80分。

試下去NT/TAS/SA搵工啦,有 job offer 就可以留低。
就咁睇你最多得65-70分。依家189講緊最少要80分。

試下去NT/TAS/SA搵工啦,有 job offer 就可以留低。
唔該哂巴打 想clarify返 係唔係要搵返相關行業job offre 先得? 即係要搵中學老師嘅job offer?
唔好意思 想問多小小
有job offer 後係行州擔保 定係自己skill migrate都得? 唔該哂巴打.
Ic thanks bro. Let me check with the lawyer …
必須relevant。

行州擔保。
Good luck.
唔該哂巴打
由我巴想問下11月之後嘅事

另外想問係香港certify true copy係咪淨係可以揀去領事館/揾律師, 有冇其他方法
搵有資質既澳洲移民代理。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞