『薪火post』BNO 續期資訊(4)

1002 回覆
24 Like 0 Dislike
份件到左利物浦

我記得你好耐之前已經出現咖喇播
點解而家先續咖

因為當時未有信用卡 所以一直都未搞
後尾申請左(一排)先決定續bno
Your item with reference xxxxx was delivered from our LIVERPOOL SOUTH Delivery Office on 20/02/17 .

過幾日睇下有冇咩消息先
到上議院了
份件到左利物浦

點解而家先續咖

冇信用卡買張tap and go 啦
Your item with reference xxxxx was delivered from our LIVERPOOL SOUTH Delivery Office on 20/02/17 .

過幾日睇下有冇咩消息先

Declaration form received, being processed

過幾日睇下有冇咩消息先

Declaration form received, being processed

正常就會轉依個, 有問題就

Please contact us
份件到左利物浦

點解而家先續咖

冇信用卡買張tap and go 啦

唔好啊,呢間公司好差咖,d數好亂,有不明扣數公司又唔理,問客服客服又唔負責任搭錯曬
冇響呢個post 留過言,一路跟住你地啲料搞續期,2004 到期BNO ,有搵人副簽,2/6 寄,20/2 已到手,多謝各位資訊
遲d搞先
想去玻利維亞不過冇錢
遲d搞先
想去玻利維亞不過冇錢

係咪話搞簽證好麻煩
冇響呢個post 留過言,一路跟住你地啲料搞續期,2004 到期BNO ,有搵人副簽,2/6 寄,20/2 已到手,多謝各位資訊

多謝你冇問白痴問題
原來依個 post 問 Visa 冇人識答
遲d搞先
想去玻利維亞不過冇錢

係咪話搞簽證好麻煩

據講依家BNO係免簽去到Bolivia
遲d搞先
想去玻利維亞不過冇錢

係咪話搞簽證好麻煩

據咩講啫,睇下 FCO travel advice 咪知
遲d搞先
想去玻利維亞不過冇錢

係咪話搞簽證好麻煩

以前d人一路係話BNO都唔係visa free入bolivia
要過關時人地以為你係揸英國護照當左你係英國人先得

依家BNO最新免簽名單係出現左bolivia
但我未親自去過唔想亂答人
遲d搞先
想去玻利維亞不過冇錢

係咪話搞簽證好麻煩

以前d人一路係話BNO都唔係visa free入bolivia

而家FCO加咗句"Unless otherwise stated, this information is for travellers using a full ‘British Citizen’ passport." 所以"British nationals"未必包括BNO
遲d搞先
想去玻利維亞不過冇錢

係咪話搞簽證好麻煩

遲d搞先
想去玻利維亞不過冇錢

係咪話搞簽證好麻煩

而家FCO加咗句"Unless otherwise stated, this information is for travellers using a full ‘British Citizen’ passport." 所以"British nationals"未必包括BNO

戴哂頭盔
求其揀一個歐洲國家,都話如果非 BC 就自己上佢地國家網頁睇

費事陣間人哋睇唔明咩係 BNO 又入晒佢數
你知香港人幾撚煩架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞