『薪火post』BNO 續期資訊(4)

1002 回覆
24 Like 0 Dislike
https://martinoei.com/article/11476/bno-%E5%B1%85%E6%AD%90%E6%AC%8A%E7%B3%BB%E5%88%97%E6%94%B6%E8%B2%BB%E6%96%87%E7%AB%A0%E5%85%8D%E8%B2%BB%E5%B0%8E%E8%AB%96

而第二、三、四、五篇文章,係個別講以下國家嘅申請方法,當中包括BC適用部分,而呢啲文章,會喺未來幾日陸續出街

1. 德國
2. 荷蘭
3. 丹麥
4. 其餘歐洲國家總論

係咪要一篇一篇咁用25蚊買黎睇?

想學多d野
唔知有無00後想申請BNO呢?

你咁問咩意思先
利申有BNO

你咁問咩意思先
利申有BNO

DADDY點解你本野同我本野唔同既?

你咁問咩意思先
利申有BNO

DADDY點解你本野同我本野唔同既?

00後志願係渣中國護照
親親祖國
支持BNO世襲
27/1寄咗去 兩日前簽收左 等緊處理
$60.5

要10日?
好在14/15年張準考證仲係度 (雖然唔知佢地接唔接受

有咩用?

有咩用?

有我個衰樣同身份證號碼
(搵唔到副簽人

有咩用?

有我個衰樣同身份證號碼
(搵唔到副簽人

咁又有咩用?

要10日?

因為中間新年 同埋我揀最平嘅方法

有咩用?

有我個衰樣同身份證號碼
(搵唔到副簽人

咁又有咩用?

睇下有無得博大霧

有咩用?

有我個衰樣同身份證號碼
(搵唔到副簽人

咁又有咩用?

睇下有無得博大霧

搵唔到 BC... 咁搵個 BNO 人簽好似大機會 d 喎
BNO去澳洲旅行係咪要經agency搞ETA
邊間有得搞

係!基本上間間都有得搞
新華,星晨好似最平

最貴康泰$350,
永安$250,
星晨$200
仲有D 細鋪 $150, $100 都有.
我細鋪$200 搞左, 下星期去

要10日?

10日點會係最平啊,仲要隔個假期,你份野一定係坐飛機去嘅

你應該未試過乜野叫平咖喇

最平要1個半月,即係平郵,搭船由香港去到新加坡,uturn 上返印度洋,經過印度,到坦桑尼亞,沿住非洲落南非,然後再上西非經過塞內加爾呢d國家,過埋摩洛哥就到歐洲喇,然後再經葡萄牙再兜上去就係英國

我呢份就係平郵喇:CP885601708HK
1月21寄,27號離開港口,開始佢嘅海上漫遊
(不是寄俾hmpo的

要10日?

10日點會係最平啊,仲要隔個假期,你份野一定係坐飛機去嘅

你應該未試過乜野叫平咖喇

最平要1個半月,即係平郵,搭船由香港去到新加坡,uturn 上返印度洋,經過印度,到坦桑尼亞,沿住非洲落南非,然後再上西非經過塞內加爾呢d國家,過埋摩洛哥就到歐洲喇,然後再經葡萄牙再兜上去就係英國

我呢份就係平郵喇:CP885601708HK
1月21寄,27號離開港口,開始佢嘅海上漫遊
(不是寄俾hmpo的

咁樣寄要幾錢
準備搭飛機去東帝汶
有d緊張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞