『薪火post』BNO 續期資訊(4)

1002 回覆
24 Like 0 Dislike
冇副簽照大牌咁寄過去係咩心態
27/1寄咗去 兩日前簽收左 等緊處理

喜訊 轉咗Dispatched(=申請成功?)
$60.5運費 6/2送到 10/2轉Dispatched
得2003年申請個本兒童BNO form要求咗副簽 但係我冇簽到

姐係成功左

比你搏到
想問下有無人試過 BNO 行 Heathrow 個 UK holder 條隊?

唔係會俾人趕返去all passport咩?見到幾位巴打都順利過UK holder 條隊

因為真係搵唔到人副簽

因為真係搵唔到人副簽

無副簽得咗
不過一年半前的事了

因為真係搵唔到人副簽

無副簽得咗
不過一年半前的事了

1 年前

因為真係搵唔到人副簽

無副簽得咗
不過一年半前的事了

其實係呢排相對 check 緊左
利申我申請果陣唔使副簽

因為真係搵唔到人副簽

無副簽得咗
不過一年半前的事了

其實係呢排相對 check 緊左
利申我申請果陣唔使副簽

我都係...個期未轉新系統

得2003年申請個本兒童BNO form要求咗副簽 但係我冇簽到

姐係成功左

比你搏到

姐係成功左

比你搏到

有無叫你交出世紙

因為真係搵唔到人副簽

無副簽得咗
不過一年半前的事了

1 年前

兩年前
一早就已經講過,份form上面副署欄不代表你需要副署,無副署欄不代表你不需要副署,你最終需唔需要副署係由收到你文件之後處理你申請嘅職員決定,所以唔簽寄過去係一啲問題都無。
但係我哋依家會建議你有能力搵到副署人而你份表係有印到副署欄嘅話,可以簽咗佢先以免佢之後如果要你後補副署嘅話就哂你時間。
Up返張東帝汶簽證
Usd $ 30, 走個時要比多usd $ 10
一早就已經講過,份form上面副署欄不代表你需要副署,無副署欄不代表你不需要副署,你最終需唔需要副署係由收到你文件之後處理你申請嘅職員決定,所以唔簽寄過去係一啲問題都無。

有d 人一味話唔得
寄d 下d 畢業證書 過期車牌又係到問人寄黎做乜
唔知係想幫人定搞到人地唔敢試呢

我覺得真係冇用

唔會一個可以副簽既朋友都冇掛

有d 人一味話唔得
寄d 下d 畢業證書 過期車牌又係到問人寄黎做乜
唔知係想幫人定搞到人地唔敢試呢

我覺得真係冇用

唔會一個可以副簽既朋友都冇掛

我冇
有無巴打收到DHL sms預計日期例如聽日會到,到咗聽日又收多個SMS話下星期一到?
有無巴打收到DHL sms預計日期例如聽日會到,到咗聽日又收多個SMS話下星期一到?

我前日收到一個SMS
話預計今日會送到,亦都網上揀好左時間

然後我尋日又收到另一個SMS
話下星期一會送到

但到咗今日份件無出現過
上網查DHL 兩份件都仲係德國

一個係新PASSPORT...一個係舊同你D申請文件正本
Up返張東帝汶簽證

調轉黎黐嘅
Up返張東帝汶簽證

調轉黎黐嘅

唔係打斜咪算好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞