『薪火post』BNO 續期資訊(4)

1002 回覆
24 Like 0 Dislike
7號到英國 轉埋being processed
到今日都仲係

利申:好似係有bno但唔肯定 當lost case比錢去搏

想問下sam巴比人reject係幾耐之後會通知你?
7號到英國 轉埋being processed
到今日都仲係

利申:好似係有bno但唔肯定 當lost case比錢去搏

想問下sam巴比人reject係幾耐之後會通知你?

3 禮拜
我想問本passport要去到幾full先可以renew
我本BNO用左2年半用淨4頁紙渣

你 renew 要寄翻舊果本返去,所以剩翻小小、唔使出境住就績左先好啲

你 renew 要寄翻舊果本返去,所以剩翻小小、唔使出境住就左先好啲

你 renew 要寄翻舊果本返去,所以剩翻小小、唔使出境住就左先好啲

我打算用淨一頁 (姐係2面) 先renew
我次次去出國都好即興 下星期又要吸4個印
但成個trip都係兩星期前先諗
下個post可唔可以將bno免簽個網放首頁
朋友問起我唔記得點搵比佢
下個post可唔可以將bno免簽個網放首頁
朋友問起我唔記得點搵比佢

自膠 原來建議入面有
之前有追post見到有巴打話去英國問當兵啲野俾人reject, 今日係fb見到呢個post,大家點睇
去歐洲exchange用bno申請visa好唔好

一定用bno

一定用bno

問自己
有嘅做咩唔用
(扮唔知) 去英國搵工用bno申請visa好唔好
(扮唔知) 去英國搵工用bno申請visa好唔好

一定用bno

問自己
有嘅做咩唔用

用BNO爽好多囉
報告:2001年1月過期BNO,有搵人做副簽,月頭2月4日寄空郵掛號去續。今日2月20日DHL收到新護照了。
報告:2001年1月過期BNO,有搵人做副簽,月頭2月4日寄空郵掛號去續。今日2月20日DHL收到新護照了。

份件到左利物浦
認真: Tier 5 youth mobility scheme 係咪唔計得入拎 IRL 嘅 residency?
如果之後轉 Tier 2 咁係咪重新用 Tier 2 入境嗰陣先開始計?
係咪顧主肯 sponsor 就轉到?
認真: Tier 5 youth mobility scheme 係咪唔計得入拎 IRL 嘅 residency?
如果之後轉 Tier 2 咁係咪重新用 Tier 2 入境嗰陣先開始計?
係咪僱主肯 sponsor 就轉到?
份件到左利物浦

我記得你好耐之前已經出現咖喇播
點解而家先續咖
英軍暫時又唔收commonwealth citizen了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞