『薪火post』BNO 續期資訊(4)

1002 回覆
24 Like 0 Dislike
Up返張東帝汶簽證
Usd $ 30, 走個時要比多usd $ 10

調轉黎黐嘅

唔係打斜咪算好

打橫
Up返張東帝汶簽證

調轉黎黐嘅

佢地做野係咁😂😂
Up返張東帝汶簽證

調轉黎黐嘅

佢地做野係咁😂😂

我有friend,張visa貼落observation個版[black] [/black]
Up返張東帝汶簽證

調轉黎黐嘅

佢地做野係咁😂😂

我有friend,張visa貼落observation個版[black] [/black]

有貼個人資料嗰頁咪好囉
留名
Up返張東帝汶簽證

調轉黎黐嘅

佢地做野係咁😂😂

又係東帝汶?
Up返張東帝汶簽證

調轉黎黐嘅

佢地做野係咁😂😂

又係東帝汶?

唔係,好似係東歐國家黎

貼完立即多一頁用,超正
請問各位巴打 請問呢本係咪97前既bno 因為呢幾日執屋執番出黎 因為同上網見既藍色唔同 想問真啲
請問各位巴打 請問呢本係咪97前既bno 因為呢幾日執屋執番出黎 因為同上網見既藍色唔同 想問真啲

你睇下個人資料頁嘅nationality 係咪British National (Overseas) 先,係嘅話就係BNO

其實 p.1 份 doc 最尾都有講過下嘅

你睇下個人資料頁嘅nationality 係咪British National (Overseas) 先,係嘅話就係BNO

係 British national (overseas)

好感動
唔該巴打 我即申請先
脫歐未呀
好期待bc回歸bno既懷抱
冇副簽照大牌咁寄過去係咩心態

因為真係搵唔到人副簽

無副簽得咗
不過一年半前的事了

1 年前

兩年前

半個月前

我半年前 本野過左期10年
脫歐未呀

而家要過上議院呀
脫歐未呀

而家要過上議院呀

唔係過左啦咩
脫歐未呀

而家要過上議院呀

唔係過左啦咩

法院判左一定要國會過先可以啟動脫歐程序

過左下議員了
脫歐未呀

而家要過上議院呀

唔係過左啦咩

過左下議員了

原來過左下議員咋
請教各位巴打

1. Parent nationality at the time of your birth 是咪填 Hong Kong ?

2. Grandparents' details如果唔清楚, 是咪揀 Don't Know 再解釋番就得?

請教各位巴打

1. Parent nationality at the time of your birth 是咪填 Hong Kong ?

2. Grandparents' details如果唔清楚, 是咪揀 Don't Know 再解釋番就得?

1.我填左British Hong Kong 都得
2.係
請教各位巴打

1.我填左British Hong Kong 都得
2.係

British Hong Kong啦緊係
脫歐未呀

而家要過上議院呀

唔係過左啦咩

過左下議員了

原來過左下議員咋

上議院權力細過下議院
習慣上絕少反對下議院通過咗嘅議案
脫歐未呀

而家要過上議院呀

唔係過左啦咩

過左下議員了

原來過左下議員咋

上議院權力細過下議院

文翠話下個月應該可以開始脫
btw脫左之後係咪全國一齊換護照
脫歐未呀

而家要過上議院呀

唔係過左啦咩

過左下議員了

原來過左下議員咋

上議院權力細過下議院

文翠話下個月應該可以開始脫
btw脫左之後係咪全國一齊換護照

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞