感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
係咪單對單先 單對單就好有問題 有女朋友仲點會同其他女仔單獨去旅行
咁工作需要冇得講啦 等佢休息嘅時候傾多啲計問下佢今日做過啲咩, 要求佢旅行有咩有趣得意靚嘅景點同你分享 即係間接要求佢報到
你睇得咁正面嘅
定係我過於擔心 成日太多疑問 我又冇諗過證明我地係friend 佢咁樣覆我都唔會嬲 呢點喎
你試下已讀番佢 睇佢會唔會主動搵返你 以其人之道還治其人之身 呢度問得問題都係想要安慰同埋動力啫 講得太負面咪冇人囉
淨係去旅行都已經攰過返工啦 何況係公幹 一係就等佢返嚟先傾 如果佢返嚟都仲係唔理你咁就出現問題
睇下邊個容易得手同埋你鍾意 總有一個你係鍾意啲嘅
有呀 佢ig message share完啲野比我 我就咁like / WhatsApp 已讀佢 佢都有搵我 但比例上都係佢多啲 因為我唔係咁鍾意唔覆人
你都岩嘅 做人係要有啲正能量 先唔會亂諗野
我係巴 其實如果開心呀靚呀都會同女朋友分享嘅, 老實講點會冇時間覆呀 只不過係唔想覆啫 起身梳洗食飯去廁所沖涼瞓覺前 點會冇時間
如果唔係同性戀嘅男人 完全唔care啲男仔會唔會覆佢 就算已讀都係咁 佢會搵返你代表 有關係囉
反正佢話佢去咗公幹旅行唔想覆 你喺咁短時間點會迫到佢下下回你。等佢返嚟先 返嚟情況都係繼續 咁就出現問題啦
你只不過係同一時間追兩個啫 又唔係話有女朋友再溝第二個 冇道德上嘅錯誤 乜嘢叫同a一齊嘅時候去識b 難道你只有一兩位女性朋友嗎
我自己可以朝早約一個下晝約一個 或者同一時間約兩個 如果咁講我仲仆街
唔好成日咁留意對方做緊咩係咪online緊 患得患失一啲都唔好 覆唔覆幾時覆係佢嘅選擇 冇人話一定要秒回 點樣唔好咁在意咁咪做自己嘢囉 減少對佢嘅留意
咁你都只不過係認識b啫 未讓成錯誤之前及時收手啦 唔好再聯絡同埋曖昧b 好好地錫你個女朋友
追緊一個女仔 好似係
因為有FD問過佢 佢話唔覺有人追緊佢
行街冇乜SKINSHIP 佢對手永遠永遠拎住手袋條鏈
真係冇咩計 好灰心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞