感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
其實正常你同個女仔傾偈 傾得耐少少你都會知啦 除非個女仔刻意隱瞞
補充有時我嗲下佢
我話 唔好啦 陪埋我等巴士啦
原本佢想走 之後我就話唔係呀嗎 陪下人都唔得
佢又搞笑咁講 你唔好成個女仔咁啦 大個仔架啦!
不過又會繼續陪 又扮下走 又繼續陪咁
叫我返到屋企whatsapp佢
係㗎啦 信我八成 純異性戀之間唔會咁樣相處
其實佢都係好掛住佢ex 留戀依依不捨欲斷難斷, 呢層你自己都知。

咁當然你而家嘅情況係有幸福亦都有傷心嘅時候啦 如果純粹傷心你都已經離開啦

你真係需要表達 你而家同我一齊仲係咁留戀ex 有冇尊重過我 你咁樣唔開心時我都會傷心.........

至於隨時block嘅問題 係情商問題
唔會有機會當我細佬咩?
我係我地兩個識嘅人面前 都叫阿哥細佬
我有時都whatsapp佢 good night ar gor
咁樣
題外話 ,之前有個40幾歲嘅女人同我表白 諗起都好笑

傾傾下都會傾到感情問題啦 點都會知係咪單身嘅 好難咩呢一層 同我傾過計嘅女仔我連佢係咪處女我都知啦
仲有冇一啲聽落又明我意思
又唔尷尬嘅語言
我年紀細啲朋友我都會當細路 但係都係會串下 不會呵護備至 處處關心

你要知道啲mk叫阿哥細妹都係 唔講太白喇

啲女叫我阿哥我都知道咩料啦 即係可食用
鍾意左個畫畫好叻既女仔,又讀得書人又靚,條件好我好多

佢亦都好鍾意音樂,我本身都玩開結他,所以我寫左首歌送比佢黎表白,佢聽完之後好鍾意覺得好正

但最後我比佢作返首歌黎friendzone左

屌我真係好撚on9,同人傾兩傾就沉船
毒撚溝女真係唔可以抱太大期望
就係呀 我地成日互串
所以我驚開口講陣 佢以為我講笑呀
: 頭先有人話我哋似情侶喎。。。
: 如果當我30歲嘅時候仲係單身 你照顧我
: 其實我都幾鍾意你xx (xx= 佢嘅一啲性格特點)
當以為發展順利既時候,兜口兜面請你食屎
我唔使問佢哋自己會講 同埋啲女講過嘅一啲嘢 都會知。 最緊要係要理解對方嘅心理 極細微地
應承過話一齊睇戲,約親都話好多野做好忙,轉個頭IG story就同緊其他人食下放題打下邊爐
首先無可能三言兩語就令到對方喜歡你 要一齊先要有言語曖昧身體接觸 萬丈高樓從地起 冇可能一嘢得米

另外如果你自卑睇唔起自己, 喺溝通之中你會將自己放下一個低的地位, 講嘢暗地裏比較卑微, 或者你自己不會察覺。 但係女人鍾意畀人hold住。

今次唔成功唔緊要 最緊要將失敗嘅經驗消化 下次做得更好
相處多一排 睇下有咩feedback 再分析, 但係記住要測試對方反應
多謝你呀巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞