感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
唉今日我同佢講分咗手啦 。 佢出咗軌加欺騙我。琴晚我朋友話見到佢係戲院同條女睇戲仲好開心。 但本身我都信我男朋友, 因為佢不嬲去練習。 但之後我夜晚打俾佢 。 我問佢係咪去睇戲 , 但佢答我係去交收同個女仔。 之後我今日再問你係咪肯定冇去睇戲。佢之後就話有。之後佢仲話唔想解釋。好明顯呃我。之後仲係度扮佢好無辜咁。 佢係ig本來del咗啲相 , 但啱啱又有翻 。想點?
個袋係攞嚟頂住你 自我防衛表現? 你唔知肢體接觸升級關係。。。 想等佢自己埋嚟呀 好難
十五分鐘內秒回 十五分鐘後消失, 有冇話要瞓覺先 話唔定覆覆下眼瞓到瞓著咗
既然你男朋友會呷醋 你問功課呀最好問女仔囉 你咪同佢講今日嘅情況你完全見到 係個男仔無啦啦發神經走過嚟 都唔關我事 btw 你男朋友好冇安全感 是不是缺乏自信
你而家好似想撩交打咁 嗰啲hi hi你就遠離啦 同佢哋講多無謂 自己又嬲 盞越嚟越黑面
1.我都好鍾意呀~
2.我覺得你(x x)真係好~
3.點解我唔一早識你

總之就係要表露出欣賞, 讚佢嘅特別。

用多啲「我哋」

唔知道好啲, 人多口雜 你嘅表現都可以自然
會過去的 你會擁有更加好的朋友
睇唔睇到唔一定嘅 佢講sorry之後有冇講咩
女朋友定係你想追嗰個
我問佢咩事講sorry...佢好似想講又唔想咁
最後就話因為尋晚發咗我脾氣所以sorry...明明尋晚先講完 我覺得冇簡單
好驚呀
睇到熱門個po 佢失敗咗
點解個個都話唔好表
就係佢隱瞞你㗎啦 唔認之後又認。。。 , 同個女仔有冇發生過啲咩就冇人知㗎喇 你而家睇到嘅只不過係佢同個女仔去睇戲( 有冇出軌就未肯定住) 理性分析
如果真係睇到又冇話咩唔好嘅 起碼完完全全佢會知道發生咩事 佢係咪真係睇到你唔會知 除非佢同你講 所以諗多無謂
好驚之後見到尷尬 其實唔想冇咗佢呢個朋友
但佢而家呢個態度真係有d難頂
你係要99%確定一定成功先去表白囉 唔通不嬲關係close 就去表白咩 唔係賭大細搏表白成唔成功, 而係已經有咗個關係喺度, 表白攞嚟確認關係啫
無端端表白 死得
分左手仲可唔可以做朋友
都肯講sorry呀 態度都唔錯㗎啦 從朋友開始 一齊到咪一齊
除非你哋一齊係時間好短囉 愛過又點會做到普通朋友 我覺得呀 做乜朋友啫~ 唔捨得就唔捨得啦 自欺欺人何苦呢
所以我而家嘅狀況係同佢呢個唔同?
我要去馬!?
可能因為我地大家都mid term緊,所以唔想開始住(?)唯有咁諗 btw 多謝你
我冇睇咩熱門 你確定你嘅對象係同性戀先啦 非常認真地講 如果你唔確定失敗咗會好樣衰
睇嚟不久可以開post 2了
真係好唔捨得 做唔成情侶都做朋友啦
唔想突然變成陌生人 好唏噓
你試下問下有幾多人分手仲係朋友 應該極少人...... 係咁㗎啦 分完手就即刻冇關係 成為陌路人
入夜後仲多人 應該
好多人因為感情問題訓唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞