感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
自尊心不足囉 曖昧梗係最好玩嘅時候啦 一齊咗 面對嘅嘢多咗 相處多咗 梗係會有嗌霎 上一個表現唔代表係一個表現 加油啦
我錯對唔住
依句係咪有啲自欺欺人?
你用而家嘅時間睇過去嘅決定 一定可以做得更加好架 但係你係之前嗰個時刻做嘅決定一定係你所認為最正確
諗起都好sad
調返轉 我係絲,佢係巴
咁我應該點 我好迷茫
性別調轉都係差唔多啫 佢會唔會已經有女朋友
佢冇女啊
一係就佢保留唔到熱情 你就真係突然對你冇興趣淨係flrit你,
但係我大概三個月之前試過講一次我鍾意你 之後佢以為我講笑 咁話 「呢個笑話唔好笑喎 我又唔係xxx(xxx一名女星)」
夜晚返到屋企我whatsapp佢 佢又話我仲係好傷 得我會搵你 聽完之後果個禮拜好唔開心 搞到我唔敢再試
但之後又繼續發生我尋日所講嘅所有野 又繼續同我曖昧 所以我覺得之前佢真係以為我講笑
早幾日 我屋企人20幾號飛 我屋企會冇哂人 得返我一個
佢又咁岩放大假 話黎我屋企玩 不過到個時我應該已經表白咗啦 我係咪唔應該衰一次就怕
一係就佢保留唔到熱情 一係就真係突然對你冇興趣淨係flrit你,
每次開頭都幾好 但最後都係俾人玩
佢講嗰句都係測試你係咪鍾意女性 唔好少少打擊就沉曬
俾人玩嗰啲就唔好再繼續啦 去其他馬啦
人哋有拍拖就唔好搞啦 失戀搵你呻 未必係對你有興趣嘅表現 只係搵人排憂, 就算之前講咗約 事情都會改變 佢唔覆你就唔好一輪嘴繼續講啦
所以今次我先諗咁耐
不過早幾日佢又話23號黎我屋企 第一次黎 我屋企22號全部人飛哂 得返我一個 係咪好少男人有人會單獨上黎另外一個男人屋企架
如果係異性戀上屋企就冇咩所謂( 其實係會成日上) 因為冇嘢怕 如果係同性戀就知道咩啦
就算當佢失戀之後好快同你一齊 都只係當水泡
唉 邊有咁多馬
上網查下pua , 但係唔好生硬使用, 要理解後成為自己方法 社交圈子識多啲啦
距唔理我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞