感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
到我多謝返你
係個女仔溝佢
分手期間同人曖昧算唔算花心
難聽都係咁講 你同嗰個女仔嘅情況都係一樣 都係追緊個男仔, 要睇下你哋兩個邊個快手啲
通頂又考試又真係幾攰 唔好咁專制啦 唞一日啦
分手同人曖昧就唔花心 。冷靜期曖昧就...
我自己嗰陣時就好幸運 搵到兩個同我一齊食齋嘅朋友。 始終食飯冇傾計就自然會疏離 我都仲係同個兩個朋友fd , 其他都冇深交 唯有其他時候多啲傾偈囉
宜家問題係 佢拍過太多次拖 對感情唔多信任, 而家我覺得佢都係騎牛搵馬
如果我同佢復合佢會同個女仔斷哂所有聯絡既話證唔證明到佢好愛我?
我唔知自己get唔get over到佢同個女仔曖昧做過既野
斷聯絡 都要睇下係復合前後啦( 復合前就斷聯絡就好有誠意) ,同埋係咪你迫( 你逼嘅話可能佢都唔係自願 有機會會搵返)。 其次就係真係要解決分手嘅原因 如果唔係只會歷史重演 我自己睇過唔少次 身邊fd離離合合五六次
如果唔係太大嘅問題咁就接受啦, 愛都係包容 唔係令佢轉變為自己100 %鐘意嘅人
佢有冇我真係唔知啦 佢就話冇 就算有我都唔會控制 因為唔係佢身邊冇異性就代表會同你一齊 因為我feel唔到佢太認真 相又冇post 又冇認情侶, 我自己就邊行邊觀察
佢唔鐘意個女仔所以我唔擔心佢會揾番佢 我只係唔明點解佢之前未諗清楚就開始同人曖昧
感情專家你有冇類似既經歷
去到四點半樓豬瞓覺了
曖昧根本就唔會有蝕底 加上嗰陣你哋分開咗 無對唔住對方, 好容易理解 (我自己就冇經驗
你咪試下講下 努力啲讀書為咗我哋嘅將來。 問題係出喺佢唔努力讀書啫 試下陪佢一齊溫書
佢驚畀人玩時,我自己都驚畀人玩 我自己就一半上心, 驚到時沉船, 為咗佢我同其他女仔都冇聯絡 我自己就唔心急嘅 始終有啲經驗 失敗乃成功之母
唔見棺材唔流眼淚 到佢畀人踢出校就知味道, year 幾? 可能yr3,4 見就嚟畢業又唔捨得quit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞