感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
要覆你始終會覆你 你要做嘢佢都要做嘢㗎 回覆時間長短呢個問題就冇所謂啦 返緊工邊有可能咁得閒
譬如你哋行街,手袋係咪永遠夾喺你哋兩個中間, 你有陣時可以調換下左右位置 睇下佢手袋係咪都係對住你 夾住擋住 你哋兩個中間 過馬路拉住佢手臂走囉 過馬路有車摟住他的腰( 我自己都係咁做 未有女仔彈開我fing開我 )

如果佢嘅手袋永遠係夾喺你哋中間 可能真係專登同你保持距離 ,所以你要間中行去左邊 間中行佢右邊測試下
點先比到安全感同信心佢
利申:A0
畀佢知道你係專一唔係成日溝女 知道你a0 a0係好嘢嚟㗎 未拍過拖又純真又唔會偷食 又唔係老屎忽 畀我揀一定揀a0
咁你已經對a唔住, b嗰陣時知唔知你已經有女朋友?( 你有冇隱瞞)

或者我都唔應該講咁多大道理 但係愛情係有先來後到 後到嘅就只有放手
唔好話腰 我搭佢膊頭佢都縮縮地
come on 放膽啲啦 搭膊頭其實唔自然( 除非你高佢成個頭) 我鍾意攬腰 你都未答我手袋係咪永遠夾喺你哋中間
佢會縮代表你哋嘅關係未夠親密 或者對你感情未夠,做嘅時候自然啲 心無罣礙
一係就同a分手一係就同b離開, 冇計㗎喇 社會唔容許第三者 你同b講同a冇聯絡但係其實唔係咁 咪又係呃緊人 你的確係兩邊都對唔住嘅 一係就兩邊都放手 同兩邊都講清楚 一定飛你 同埋唔會理你
有男同學行黎撩我,男朋友見到。當下我叫佢行開咪搞。平時唔會主動同異性同學講野,功課唔識都係叫女同學去問,因為知道男朋友唔鐘意。宜家男朋友好嬲,可以點做?

之前攬過錫過都只係朋友
同你男朋友講成件事情你都見到 都唔係我同佢接觸 , 叫你男朋友趕走佢
你要知道呢個世界好多人都係玩弄感情 唔係認真 揀到一個好唔好真係睇你眼光 共勉之 有啲想上埋床都淨係話朋友啦。。。。 變成sp 跟住又沉船
有嘢做無法秒回 夜晚得閒先
多數囉 佢果個斜咩手袋仔放右邊 手就放鏈上
我溫書溫通頂臨訓前佢又同我傾計
15分鐘秒seen秒回 過左15分鐘就好似魔法消失左咁
又無繼續傾了

好憎自己啲情緒比佢左右

多謝你呀一ching
佢一開始已經好驚有仔黎撩我,已經不斷同我講要小心啲男同學。一開學因爲男同學已經嘈左好幾次,有講過野要同佢回報。要同佢講班入面有鐘意撩女既同學,但係佢之前無搞到我,我無理佢,盡量同異性保持距離。佢問開左學3個月都仲有仔黎搞我?
已經好傷
救命我懷疑佢睇到 無啦啦講sorry
有個event 本身佢話唔去 但最後都有去
而家諗緊點date佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞