感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
咁你就唔好再約啦 等佢自己做主動 做咁多無謂啦
你好,這是《自殺.自療.互助舍》。看來你已累積了不少負面情緒,是嗎?人就好像氣球一樣,若積存的鬱結和壓力太多,便會有爆發的一天。何不暫時停一停,到我們的網站www.help4suicide.com.hk。 那裡有一些勵志故事和有趣短片,你可以隨心看看。你也可以進入網站內的『Chat窿』(星期一至五:上午六時至凌晨一時;星期六、日及公眾假期:下午8時至凌晨1時),讓我們的義工為你加油打氣!

我們願意聆聽你的心聲,伴你一起走過這段艱難的時候!只因『晴天雨天要樂天,難關難過總會過』!
佢唔出嚟,一係對你未有興趣,一係你未有吸引佢地方。 我自己做法就係去到時機成熟先約, 即係我有極大把握佢一定會出嚟
感謝你對反自殺的推行 加油
人呢
我有好多煩惱但可唔可以唔係連登到講
我好驚佢都有睇post 陣間俾佢發現就死緊
樓主可唔可以留低個tg
唔可以就由佢了
Lego520 快啲我好快改
我之前都係咁 第一次但係畀人以為拍過拖好多次, 你講過一次未拍過拖就可以了 費事越描越黑
你要俾到安全感佢, 你咪唔好喺佢面前同其他女仔傾計囉 電話響都唔好即刻覆
你話我唔鍾意你 我愛你 有陣時講嘢要跳脫啲
個心要大啲 佢咁樣講出嚟都係想要你的回應畀到佢安全感, 千祈唔好佢有對你少少打擊就down曬, 每個行為佢都係觀察緊你有冇價值
帶佢見你啲朋友就係畀佢安全感嘅好表現 再進一步梗係見屋企人啦
咁又唔使咁快見屋企人 感情穩定啲先啦 我之前嗰個十幾日就話見屋企人 結果咪又係好快散
你要事先講一講你屋企嘅情況
一齊咗幾耐 佢係咪第一次拍拖
咁你年紀都唔輕喎 我當十五歲拍拖, 佢都27歲啦, 你年紀都唔會差太遠 你話你係毒撚咁係咪o1先
中意左個男仔
應唔應該主動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞