感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
重要咩 定係你覺得有女仔好鍾意你好開心 咁鍾意佢就分左手先溝, 唔好溝到之後先飛咗你而家嗰個 咁樣你條女好慘
寧教人打仔莫教人分妻 我又點會叫你分手呢 亂咁諗嘢就無謂啦 做正事啦, 咪叫你自己都識多啲朋友 唔好全個世界圍繞住佢
有什麼難處說出來 睇下我有冇意見畀到
你哋班hihi 我咁俾心機畀建議 連個正評都唔畀我 600個comment 十個正評都冇 樓豬要哭了
年紀相差幾多 你大定佢大
如果你表現成熟到有佢年紀嘅程度, 冇話溝唔到
我如果分手點都會hurt都而家條女
係咁㗎啦 唔通和平分手呀 而家你想要第二個呀嘛 唔好用驚佢傷心來做藉口。

到你溝到而家想要嗰個先呢飛起佢, 我同你講佢會傷心一萬倍
著衫就唔好再著屋企人買落嗰啲衫 聽你咁講我估你一字頭
冇㗎啦一定要買 別無二法( 我睇人係咪好準 自hi 中。。。)

著啲衫型啲得㗎喇
讚下我好唔好 地方的樓豬需要讚賞
髮型都係重點 如果行為成熟樣都會成熟 相由心生 (唔肯定講) 我都唔知有咩辦法可以令你個樣變殘變老

抵讚 熱心人而家得好少
其實係我太撚得閒 有感情問題嗎
我成日畀人話三四十歲 但其實我二字, 50歲都有人夠膽死講得出 但係只不過係一次
正常的年紀有正常的外貌很正常 冇計我係睇落成熟老, 冇同齡人嘅氣場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞