感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
咁你有冇諗過點解佢唔理你 係咪你太煩 講野無聊 定係人哋已經有男朋友
但真係好麻煩架佢 平時見面就好多野講
但whatsapp呢 我同佢好少傾到好耐 佢真係好多人搵佢 我同佢見面個陣 成日都有WhatsApp 搵佢 次次輪到我 都表情符號 有時就藍tick添 到底係咪唔重視我
我係咪唔應該同佢講做咩唔覆我 呢個行為好似好野蠻咁 我應該體諒佢?
好難做到平時又多嘢講傾偈又多嘢講 覆唔覆你或者hea覆 你可以話你覆得好hea, 或者係個話題唔啱傾。 講下有咩所謂 一句咋嘛。
成日覺得佢覆人地好細心 又會打字 voice message
但我佢就9打英文
我太悶
加唔靚仔
證明同你friend囉 隨便打msg你都唔會嬲 , 你噚日所講嘅行為已經超出咗同異性戀之間嘅行為, 即係異性戀之間嘅男性唔會咁樣做 繼續升級關係啦
令自己唔好咁悶啦 上少啲連登 出去social下 唔靚仔衣著企理整個靚髮型 合格㗎啦
有,覺得佢心地好好,就係因為咁我都冇話多左去鐘意佢所以先會有內疚感,明明佢係個好女仔嚟
最難係social
毒太耐就唔識
人哋都出賣咗你 又出post屌你 也許是你一廂情願以為是友情 女人之間如果不和永遠都係有條刺喺度 即使係友好後 我身邊啲女性朋友互相不和 但係都係表面係朋友, 暗地裏同我講又係話唔gur佢 好多個都係咁

已經反咗面等時間淡咗後先再傾啦
或者係你之前嘅愛仲未放低 除咗心地善良仲有冇其他
對人好好,對佢啲朋友好好,對我都好
走出comfort zone 可以從同性朋友相處開始先 冇人話一開始就要去溝女
咁你一開始嘅時候點解會鍾意佢呢 勿忘初心
純粹係佢追我,我又覺得試下冇壞就一齊諗住會鐘意到佢。
成日亂諗的確係好煩 尤其是係你仲要講出嚟。 睇嚟你都係冇安全感驚個男朋友周圍溝女, 間唔中問下佢係邊囉 佢答完一句就可以啦唔好再追問 要有信任
咁咪即係我之前所講嘅純粹因為佢鍾意你所以你先同佢一齊。。。 咁你而家未太愛佢都冇所謂嘅繼續行住先
去旅行你睇下係咪同女仔一齊去囉。。。 有嘅話的確係要擔心 冇嘅話冇所謂啦 加油
有同性朋友
但異性就真係唔識相處
自信啲 講嘢有中氣啲 有咩好驚啫 啲女仔同其他男仔相處都係咁啦。
我無諗住搞佢,我由此至終都知我地無可能,所以一路以嚟都好有分寸。只不過佢明明失戀係想同我呻,咁我開解佢,但佢就ignore我msg,我驚我講錯野啊 唉...我以後都係唔講咁多了
其實我想佢拍返拖,想佢開心,咁我就可以慢慢消失..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞