感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
好想同佢一齊 佢28
一見面基本上就係兩個人一齊 一齊上堂 一齊打波
我好想同佢講我鍾意你 但講唔出
差咁份勇氣
早幾日 我chok過佢 睇佢而家有冇鍾意嘅人 佢話冇 比之前果個hurt得深
咁我話你冇比屋企人親戚催你搵返個咩
佢話點搵呀 搞gay囉 搵你做partner 啦
我覺得佢係是但up
但唔知佢係真心定假 對我意思係點
利申男
點樣婉轉D問個女仔有冇拍拖?
表白唔係講完之後會一齊 只係確認關係後先講, 只不過係勝利的香檳。

要有傾偈約出街曖昧 先去表白 唔係毫無鋪排。

你肯唔肯定佢係同性戀先?
唉,未追到手,唔想去面對呢個問題
有啲個樣真係生得殘 嗰啲就真係老啦。
年青嘅外貌成熟的行為 就係成熟。
自己觀察啦 睇社交媒體 佢嘅icon嗰啲 status嗰啲 可以透過佢身邊嘅朋友嘅朋友問下 問多幾個 費事人哋唔清楚答你有你就down 曬

如果你直接問佢會睇得出你對佢有意思 影響後續發展 其實你間接問佢都係會知
瞓醒先諗啦 有咩再傾
曖哂昧架啦 出哂街 又兩個一齊行街 又有時捱我膊頭 差拖手咋
又成日同我傾心事
所以我先想確認呢段關係
佢之前係同女拍拖 我唔肯定佢係咪同性戀
但我覺得佢唔會介意同性戀
又唔係話同你一齊就會清洗過去嘅記憶 人類不是那麼無情的 就算回憶也不代表唔鍾意你 。

其實佢咁掛住ex 不如你離開 唔會辛苦自己令自己痛苦 ,佢都唔使自欺欺人

睇你所講出嚟其實佢都唔係點樣愛你 我都認為block係一件好嚴重嘅事 你哋成日討論宗教哲學政治咩 呢啲就真係淨係得是同非
雙性戀?
異性戀男性唔會同男性拖手, 你可以試下佢反應 如果佢縮開你咪話玩下你啫 搭膊頭呢好有好嘅男性朋友之間都會做。 不代表有意思 但係拖手就另外講法 如果佢係同性戀點會介意同性戀
因為佢講過「唉冇架啦 雞全部都係雞 個個女人都貪錢 上位 當人係兵 」
咁我話 你真係咁絕望?
佢話係呀 「唔諗架啦 啲女冇個好 gay都唔錯呀(少少搞笑腔)」佢再講「其實我屋企人都唔會介意 佢地好開通」

我就由個時開始 先落力同佢一齊咋嗎
因為我係用語音變字體 有陣時啲字係會出錯 你哋當同音字就得㗎啦, 同埋有陣時多一個字少一個字 就自己消化啦 無心之失
如果咁講就真係有機 説真的

咁我應該可以點樣開口 我覺得而家到咗一個地步係
我地兩個都唔敢開口 驚對方係異性戀
所以我唔知應該點樣開口同佢講愛佢
你啱啱話同上吖嘛 我咪答咗你個同上 你碌上去睇。。。

唔舖有人嘅相唔玩story 代表佢內心有所封閉或者有故事 我自己都冇post相
多謝呀 成功咗一定多謝樓主同愛新覺羅巴
身體接觸測試對方反應 拖手 異性戀一定會縮
語言可以話 其實我同你都幾啱傾啦 如果係情侶都冇問題( 自行理解及改變)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞