感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
only one ppl know me in舊登
no ppl here

唔是牆牆吓話

巧meme牙 sleep lu

但佢都算守得秘密嗰啲喺呢個登
咁到底其實有冇問題?

正常朋友都有男女啦 你見到靚女想識係咪想溝先,

我會想識佢做朋友 可以傾計 我同我女朋友都冇異性朋友 因為應承過大家 而且都知道大家會呷醋

一開始就唔健全 朋友點會冇異性 自己知道咩係界線唔會越過就得啦
屌 成個腦都係佢 好撚辛苦啊
屌 成個腦都係佢 好撚辛苦啊

講出煩惱
講下background 我同女朋友拍左兩年幾拖 佢係乖乖女黎 佢都好愛我 不過唔知耐左 冇新鮮感定點 我有時見到女仔 會想覺得好靚 想識呢個人 (當然一切只係想 冇實行啦)但咁宜家算唔算精神出軌?係未拍拖前 我一直都覺得自己係超專一 過左呢兩年 我終於明白點解有d男性會出軌 我唔知宜家同佢一齊係一個責任 定仲係愛佢?

有時投放嘅心力時間精力太多, 到冇新鮮感嘅時候想離開, 但係又冇離開 其實已經冇愛

你咁樣講法 搞到我唔知點好
分手就肯定講唔出 其實除左佢開口 都冇咩機會分到 都有可能一直走到最尾
唔是牆牆吓話

巧meme牙 sleep lu

但佢都算守得秘密嗰啲喺呢個登

我有一排完全冇上網咁濟
比人飛jor mic上返
正常朋友都有男女啦 你見到靚女想識係咪想溝先,

我會想識佢做朋友 可以傾計 我同我女朋友都冇異性朋友 因為應承過大家 而且都知道大家會呷醋

一開始就唔健全 朋友點會冇異性 自己知道咩係界線唔會越過就得啦

異性朋友就係我地既共同朋友 呢兩年係同異性斷絕來往
姐係呢兩年幾大家既世界只有對方
要返工
講下background 我同女朋友拍左兩年幾拖 佢係乖乖女黎 佢都好愛我 不過唔知耐左 冇新鮮感定點 我有時見到女仔 會想覺得好靚 想識呢個人 (當然一切只係想 冇實行啦)但咁宜家算唔算精神出軌?係未拍拖前 我一直都覺得自己係超專一 過左呢兩年 我終於明白點解有d男性會出軌 我唔知宜家同佢一齊係一個責任 定仲係愛佢?

有時投放嘅心力時間精力太多, 到冇新鮮感嘅時候想離開, 但係又冇離開 其實已經冇愛

你咁樣講法 搞到我唔知點好
分手就肯定講唔出 其實除左佢開口 都冇咩機會分到 都有可能一直走到最尾

咁你而家又冇分手嘅理由, 你想認識多啲女仔啫 新鮮感問題
big tips

我自己一向都話 成個生活得番感情,感情會離你而去
_ _ _ _實估到me
big tips

收到晒
感情只不過係生活嘅一部分 比重太高導致失衡

唔係good
抑壓情感太耐,宜家表達得好唔自然,想重拾情感正常番d

唔係good

big tips

收到晒

應該冇人知我比人飛 唔算啦
Long D
女朋友係台灣讀書住宿舍,同房有一個澳門人
次次想同佢傾電話佢都話等澳門妹走左先傾..

今日女朋友同我講返前排佢同房聽到佢講電話,
今日就審問佢係咪有男朋友,
審問左一輪後先承認

點解連傾個電話都咁麻煩
抑壓情感太耐,宜家表達得好唔自然,想重拾情感正常番d

盡情抒發你嘅情感啦,喺呢度

唔明呢個意思 請巴打指點!

唔係good

∵ _ _ _ _ is _ _ _ _ (b)
∴ not (f)
∴ ng ho
Long D
女朋友係台灣讀書住宿舍,同房有一個澳門人
次次想同佢傾電話佢都話等澳門妹走左先傾..

今日女朋友同我講返前排佢同房聽到佢講電話,
今日就審問佢係咪有男朋友,
審問左一輪後先承認

點解連傾個電話都咁麻煩

1. 你女朋友同你室友 唔啱key
2. 你女朋友唔想畀你室友知道佢嘅事
3. 諗唔到有其他原因
唔係good

∵ _ _ _ _ is _ _ _ _ (b)
∴ not (f)
∴ ng ho

on9 阻我sleep

唔明呢個意思 請巴打指點!

即係話唔可以將全部精神時間擺落拍拖囉, 你話- 呢幾年大家個世界得對方呀嘛 ( 或者係我理解錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞