感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
佢成日唔知想點咁 明明都已經有新女日日陪佢吹水㗎啦
仲要間然中黎up兩句 哎呀其實我仲愛你啊點點點
比佢呃過 傷害過自己以後 已經唔敢再信
試過最癲企埋出窗口準備跳樓 佢都完全冇反應
我就知道呢個男人根本唔愛我 黎搵我可能都係想玩下一拖二
我又成日習慣左依賴佢 有時有問題都會第一個諗起佢問點算
唉 真係好傻 人當我係草 我當人係寶
根本就係玩人 自己都有一個仲話愛你, 咁愛你就同你一齊唔係同嗰個人啦 有陣時有第一次就有第二次 欺騙只會一而再再而三, 天涯何處無芳草 唔好自殺呀
除咗自己冇乜嘢可以依靠, 就算情侶夫妻都係互相生活 唔係完全依賴, 你知道佢係玩你 你就狠心啲離開啦
加油呀 絲打 You deserve better
愛唔愛你唔係靠把口,而係睇佢行為。
把口講到天花龍鳳 上天落地都得啦
會怪自己點解當可以咁on9講嗰啲嘢做嗰啲嘢好憎嗰個自己
今天的失敗他日的成功
快撚啲同我入嚟
專注感情20年 professor感情
如果叫男朋友del前度嘅所有野或者用合照做icon 會唔會好霸道

我同佢long d 好無安全感 唉
唔delete仲有理由嘅 仲會留戀 感情唔係一朝一日可以磨滅, 可以話我希望你delete曬前度嘅所有嘢, 你可以自己用合照做icon先。 至於佢點做多啲溝通囉
long d好攰好辛苦㗎 加油
分咗手好耐但仲有keep contact,就快到我哋拍拖紀念日,如果到時問佢一唔一齊返,係咪好柒
事實係冇邊個唔可以生存唔到 又唔係弱智又唔係殘廢, 拍拖都係身心互相安慰, 唔應該全個生活圍繞住佢, 生活淨係得 愛情 愛情都會離你而去。
唔應該問可唔可以約出街 應該直接約畀個時間佢。
分左手keep contact係因為唔捨得?
無依戀做咩仲要聯絡 ?有依戀做咩仲唔一齊? 問下自己
知道佢忙緊就畀啲空間佢啦 反正夜晚都會傾
充實自己生活 就算一齊嘅時候都有話題講呀 見識眼界都會擴闊 佢都會欣賞你多啲
肉便器就係攞嚟扑嘢 如果佢搵你攝時間字裏行間就唔會表達愛意, 你自己會知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞