感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
唔知主唔主動好

講詳細啲啦
第一個真係有比fd講過
佢話 我地有個共同女fd messages 佢 話 「你同你細佬拍完拖啦」佢都冇糾正人地
咁如果我講完第一句我可以點接 佢一定會以為我講笑架

另外再補充一樣要事——-
早兩日我打完波 佢呢排同我地個共同女fd都成日message
我就乘機話 「你唔覺咩? 共同女fd可能鍾意你喎」
佢話 下 我uncle黎架啦
我話唔係呀嗎 上次你漏咗回覆人 人地話「得架啦 你掛住同細佬一齊 唔使應人(之類嘅說話微言)」
我話女人唔會隨便嬲人架喎除非佢在意
之後佢話 「下 有發生過呢件事咩!?」
我話仲有呀「佢唔係成日同你講野咩 上次佢講 話有個變態佬嘅事呢...女人好少隨便講呢啲自己事比人知架」
佢話「真係冇印象喎」
我「老老實實啦 你鍾唔鍾意佢先」
佢「我對佢都冇感覺 點鍾意呀」
聽完我先安心啲

啱㗎喇
1. 佢冇否認 ,你哋個共同女friend話「你同你細佬拍完拖啦」
2. 佢專登同你解釋對女性冇興趣

嘩 咁深嘅 但佢成日ig都有睇女喎
我仲以為佢淨係講對個位女仔朋友冇興趣
原來係有含意

你話佢之前同個女性拍拖吖嘛 有機會係雙性戀

如果唔係使乜專登同你解釋對嗰個女仔冇興趣
如果你咁介意我又要答處女post問題 不過樓上嗰六百幾個留言都未有人問過 拍過拖一年以上基本都唔會係㗎喇 除非是極虔誠的天主教基督徒 講畀你聽,有好多係sp嘅存在

好吧..就憑一年以上都唔係 我心都開始赤赤痛了

通常啫 話唔定有個別例子 你望下樓上啦 好多都係sp沉船例子 拖都唔使拍就可以幫扑嘢, 就係呢個社會嘅實況。 宜家性觀念開放 冇話要結婚先可以有性行為。

樓豬初初都係好處女情意結, 到而家拍拖嗰個係咪處女已經冇所謂 最好就係啦 但係都你食咗你又係咪會結婚呢?

拍拖要扑野,結婚要處女。 呢個係永遠都唔會有答案嘅問題

唔係sp... 網友轉成現實朋友黎啊 乖乖女黎
有個慣性遲大到,滿口歪理同藉口
從不承認錯誤嘅男朋友
唔想再容忍,想分手但每次都會心軟、唔捨得
從不承認錯誤嘅男朋友

你有冇試過同佢講呢d不滿呀?
其實佢都係好掛住佢ex 留戀依依不捨欲斷難斷, 呢層你自己都知。

咁當然你而家嘅情況係有幸福亦都有傷心嘅時候啦 如果純粹傷心你都已經離開啦

你真係需要表達 你而家同我一齊仲係咁留戀ex 有冇尊重過我 你咁樣唔開心時我都會傷心.........

至於隨時block嘅問題 係情商問題

唔好睇佢點講,要睇佢點做 口不對心是常識吧 無論男女都係

好多時好想話佢可愛 但自己內心比年齡壓制住 反而做咗比人話可愛嗰個 你話要開心定灰

普普通通異性之間唔會話可愛 除非係笑你

可愛都有得笑咩
嗰陣傾傾下計彈咗句真可愛 笑我啲反應
我就係想扮笑佢咁話佢可愛

傾計傾多啲啦 想溝就要言語曖昧 出街就要多啲身體接觸。

身體距離近➡ 肩貼肩➡ 過馬路乘機捉住佢手臂過➡ 可以攬腰➡ 可以掂佢塊面 ➡摸佢個頭➡ (拖手) 可以skip ➡ (特別階段): 乘機掂胸部➡ pat pat➡kissing face 樓豬個人經驗

不過通常都係人哋請我食波餅 西餅都有 我就成日攬嘅 啲女 (拖手我自己有陣時都唔係好夠膽) 而家收心養性專注一位女性
啱㗎喇
1. 佢冇否認 ,你哋個共同女friend話「你同你細佬拍完拖啦」
2. 佢專登同你解釋對女性冇興趣

原來係有含意

唔通因爲我嘅出現 我真係整鬈佢!?
佢對上果個係同女性拍拖 分手 之後就識咗我啦
我話 咁你之前拍拖 係人追你 定你追人
佢話全部都係我追人
咁我今次追佢 係咪得米
樓主你點樣溝女嫁 有咩招數常用 平時點樣同女傾計

剛剛答了

傾偈 最緊要輕鬆自然囉 要識得幽默 唔好太拘謹

平時面對面嘅時候自信, 陽光 最緊要外表企企理理。

唔可以純粹打嘴炮 想溝就要約出去 然後身體接觸提升關係。
我有keep住問佢下星期邊日有時間見下,佢話好忙比多一個星期佢清下啲assignment。

跟住一個星期又一個星期,我都唔敢chur佢了

如果一個女仔對你有興趣 ,你約佢出去嘅時間佢去唔到 她會主動提出下一個她能出席的時間, 就係咁多 言簡意精自己諗。

一個禮拜又一個禮拜睇嚟都唔係太想約你

睇下你呢邊個case
我都有約佢出去 佢夜晚除非一大班朋友 如果唔係都係乖乖仔 返屋企食
我約佢打波 佢有say no
但佢之後竟然send個更表比我 知道佢邊日放假
叫我約佢 放假個啲日子打波
唔知呢個理論 男人用唔用到

呢啲係先推後拉 先同你話唔得閒然後畀更表你 溝仔或者溝女技巧之一

男人梗係用到啦
其實我好想講,但佢有睇連登 驚自爆
好吧..就憑一年以上都唔係 我心都開始赤赤痛了

通常啫 話唔定有個別例子 你望下樓上啦 好多都係sp沉船例子 拖都唔使拍就可以幫扑嘢, 就係呢個社會嘅實況。 宜家性觀念開放 冇話要結婚先可以有性行為。

樓豬初初都係好處女情意結, 到而家拍拖嗰個係咪處女已經冇所謂 最好就係啦 但係都你食咗你又係咪會結婚呢?

你冇可能直接問佢係咪處女㗎嘛 通常拍拖去過旅行都唔係處女 另外拍過拖幾年都唔會係
從不承認錯誤嘅男朋友

講過好多嘢,但係佢用歪理話返我轉頭,話係我問題
中意嘅男仔對我無曬興趣 唔覆我...
從不承認錯誤嘅男朋友

咁係你遇著一個性格差啫 唔係大是大非包容到就包容 人無完人 。除非佢真係令你好傷心咁咪分手囉
從不承認錯誤嘅男朋友

有冇咩例子呀?
樓主你點樣溝女嫁 有咩招數常用 平時點樣同女傾計

剛剛答了

傾偈 最緊要輕鬆自然囉 要識得幽默 唔好太拘謹

平時面對面嘅時候自信, 陽光 最緊要外表企企理理。

唔可以純粹打嘴炮 想溝就要約出去 然後身體接觸提升關係。

我自問都做到呢啲啊 不過有時就係追唔到想追既女仔
普普通通異性之間唔會話可愛 除非係笑你

可愛都有得笑咩
嗰陣傾傾下計彈咗句真可愛 笑我啲反應
我就係想扮笑佢咁話佢可愛

傾計傾多啲啦 想溝就要言語曖昧 出街就要多啲身體接觸。

身體距離近➡ 肩貼肩➡ 過馬路乘機捉住佢手臂過➡ 可以攬腰➡ 可以掂佢塊面 ➡摸佢個頭➡ (拖手) 可以skip ➡ (特別階段): 乘機掂胸部➡ pat pat➡kissing face 樓豬個人經驗

不過通常都係人哋請我食波餅 西餅都有 我就成日攬嘅 啲女 (拖手我自己有陣時都唔係好夠膽) 而家收心養性專注一位女性

唔知係咪當我dee dee 肩擦肩都有 過馬路佢捉停我叫睇車又有 樓豬講既手臂打後嗰啲恕我做唔到住
我一直都希望可以愛護一位女性到終老 亦好希望係佢 亦因為佢我先明鍾意人掛住人點解無啦啦會傻笑係咩一回事

唔好睇佢點講,要睇佢點做 口不對心是常識吧 無論男女都係

係咁拖ex落水... 佢真係未放得低 冇計㗎喇你要鍾意就要諗辦法解決 十年就係十年 十年喎好長㗎啦 一係放生佢一係放生自己

同佢講我真係好撚唔鍾意你係咁提ex
好啦 多謝樓主唔嫌我麻煩問長問短 聽我講咁多
我星期六就見到佢
我地行佢溫書個陣 咁樣問佢先
「有啲野想同你講 但又唔知點講 (等佢叫我講啦)
我地都幾岩傾呀 你話一齊有冇問題呢?」
定係「我地都識咗咁耐 拍埋拖都得添啦」
原來係有含意

唔通因爲我嘅出現 我真係整鬈佢!?
佢對上果個係同女性拍拖 分手 之後就識咗我啦
我話 咁你之前拍拖 係人追你 定你追人
佢話全部都係我追人
咁我今次追佢 係咪得米

唔係攣唔會整得攣 係雙性戀㗎啦 如果對男人有興趣 同你以前提及嘅行為 純異性戀男性之間唔會做
從不承認錯誤嘅男朋友

咁係你遇著一個性格差啫 唔係大是大非包容到就包容 人無完人 。除非佢真係令你好傷心咁咪分手囉

同佢性格真係唔夾,佢呢個缺點唔會令我覺得佢人身攻擊、傷害我自尊,但真係失望到絕望
其實我好想講,但佢有睇連登 驚自爆

你覺得人哋有冇咁有心機睇七百幾個留言

你冇可能直接問佢係咪處女㗎嘛 通常拍拖去過旅行都唔係處女 另外拍過拖幾年都唔會係

唔知佢拍過幾耐幾次 但幾肯定佢中學無拖拍先
對方有上連登雖則不知我id 但唔敢再多詳解了
旅行就聽佢講佢自己去過一次咁
從不承認錯誤嘅男朋友

咁冇得轉㗎啦, 冰封三尺非一日之寒 ,而家嘅性格都唔係 短時間之間可以變到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞