感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
講詳細啲啦
你話佢之前同個女性拍拖吖嘛 有機會係雙性戀

如果唔係使乜專登同你解釋對嗰個女仔冇興趣
你有冇試過同佢講呢d不滿呀?
傾計傾多啲啦 想溝就要言語曖昧 出街就要多啲身體接觸。

身體距離近➡ 肩貼肩➡ 過馬路乘機捉住佢手臂過➡ 可以攬腰➡ 可以掂佢塊面 ➡摸佢個頭➡ (拖手) 可以skip ➡ (特別階段): 乘機掂胸部➡ pat pat➡kissing face 樓豬個人經驗

不過通常都係人哋請我食波餅 西餅都有 我就成日攬嘅 啲女 (拖手我自己有陣時都唔係好夠膽) 而家收心養性專注一位女性
唔通因爲我嘅出現 我真係整鬈佢!?
佢對上果個係同女性拍拖 分手 之後就識咗我啦
我話 咁你之前拍拖 係人追你 定你追人
佢話全部都係我追人
咁我今次追佢 係咪得米
剛剛答了

傾偈 最緊要輕鬆自然囉 要識得幽默 唔好太拘謹

平時面對面嘅時候自信, 陽光 最緊要外表企企理理。

唔可以純粹打嘴炮 想溝就要約出去 然後身體接觸提升關係。
呢啲係先推後拉 先同你話唔得閒然後畀更表你 溝仔或者溝女技巧之一

男人梗係用到啦
其實我好想講,但佢有睇連登 驚自爆
你冇可能直接問佢係咪處女㗎嘛 通常拍拖去過旅行都唔係處女 另外拍過拖幾年都唔會係
中意嘅男仔對我無曬興趣 唔覆我...
咁係你遇著一個性格差啫 唔係大是大非包容到就包容 人無完人 。除非佢真係令你好傷心咁咪分手囉
有冇咩例子呀?
我自問都做到呢啲啊 不過有時就係追唔到想追既女仔
係咁拖ex落水... 佢真係未放得低 冇計㗎喇你要鍾意就要諗辦法解決 十年就係十年 十年喎好長㗎啦 一係放生佢一係放生自己

同佢講我真係好撚唔鍾意你係咁提ex
好啦 多謝樓主唔嫌我麻煩問長問短 聽我講咁多
我星期六就見到佢
我地行佢溫書個陣 咁樣問佢先
「有啲野想同你講 但又唔知點講 (等佢叫我講啦)
我地都幾岩傾呀 你話一齊有冇問題呢?」
定係「我地都識咗咁耐 拍埋拖都得添啦」
唔係攣唔會整得攣 係雙性戀㗎啦 如果對男人有興趣 同你以前提及嘅行為 純異性戀男性之間唔會做
你覺得人哋有冇咁有心機睇七百幾個留言
咁冇得轉㗎啦, 冰封三尺非一日之寒 ,而家嘅性格都唔係 短時間之間可以變到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞