感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
因為佢考緊試
我又唔知講啲咩好

吃喝玩樂飲飲食食 從之前對話延伸出新話題 唔一定下下要有啲乜重大嘢講 請上網查查如何跟女性溝通吹水 解決情感問題唔好要我教你溝女 你見我咁得閒覆你哋就知道我冇女溝啦 但係唔係話唔識

真係激撚死
本身我已經唔係一個識溝女嘅人
睇怕都要準備放棄架啦

咁又唔好放棄 懷著輕鬆嘅心情同佢傾計 不要抱著得失心 咁樣比較自然 點樣溝女上網睇啦 我都講唔到咁多
次次點解都要我要做傻仔俾人玩, 唔撚鍾意就分手兩三日又有第二個
當我係乜撚嘢呀,你嗰啲感情係假我嗰啲感情係真。玩下嘅話就唔好一齊啦屌你老母
過咗成半年我每一日都仲喊男人老狗比老母見到真係好撚柒。反而啲仆街日日仲好開心

最慘係想忘記都忘記唔到

玩感情嘅人正仆街 不過巴打唔好因為咁對愛情失去信心

人與人之間建立信心好困難
我自細單親家庭成長對我影響好大,我慢慢大個就發覺原來自己好缺安全感
所以就算比我遇到一個可能全部野都啱,我都唔會去一齊大家都好辛苦,我有好多缺陷令到我唔相信愛情會好多疑所以我唔會害人。
就算孤獨一世都冇問題

家庭缺憾或許令你帶來影響 但不是藉口。

唔通個個單親家庭出生就唔值得擁有愛情咩?
樓主巴定絲

巴, 對我有意思呀
吃喝玩樂飲飲食食 從之前對話延伸出新話題 唔一定下下要有啲乜重大嘢講 請上網查查如何跟女性溝通吹水 解決情感問題唔好要我教你溝女 你見我咁得閒覆你哋就知道我冇女溝啦 但係唔係話唔識

真係激撚死
睇怕都要準備放棄架啦

咁又唔好放棄 懷著輕鬆嘅心情同佢傾計 不要抱著得失心 咁樣比較自然 點樣溝女上網睇啦 我都講唔到咁多

好!
好在仲有連登
講左出黎舒服哂
我都廢事同啲朋友傾呢啲野
次次點解都要我要做傻仔俾人玩, 唔撚鍾意就分手兩三日又有第二個
當我係乜撚嘢呀,你嗰啲感情係假我嗰啲感情係真。玩下嘅話就唔好一齊啦屌你老母
過咗成半年我每一日都仲喊男人老狗比老母見到真係好撚柒。反而啲仆街日日仲好開心

最慘係想忘記都忘記唔到

首先呢 你要帶眼識人 分別出邊啲係好女邊啲係玩家 雪亮的眼睛很重要

你要溝女就唔好對啲女咁好 下下奶鞋底 只會令佢哋覺得你係有利用價值 就算唔鍾意都可以玩下

喊乜鬼呀 睇透啲啦 如果你咁樣都唔明仲要自己一個傷心冇人可憐你

A0仔邊度識分。
初頭係好好㗎,到最尾想出軌俾我發現咗我都原諒佢,跟住就話唔鍾意我分手兩三日後有新男朋友
嗰時其實有諗過同佢分手,只不過自己做唔到咁狠心,如果我知道佢係咁嘅人我一定唔會猶豫多事自己嘅決定。
唔會俾呢個機會比佢去捅我一刀
真係激撚死
睇怕都要準備放棄架啦

好!
好在仲有連登
講左出黎舒服哂
我都廢事同啲朋友傾呢啲野

朋友講呢啲未必解決到問題 但係我喺度
無安全感,搞到雙方都辛苦。。。。

係咪驚對方出軌 對方太多異性

係呀
開頭都無乜架,係今年開始多左女性朋友。每次同佢講可唔可以唔好咁,佢都會答呢個世界唔係男就女。
我都覺得佢講岩,但係我。。。。唉
前排有段時間我好似癲左咁,咩都check...搞到佢終於頂唔順話好辛苦,覺得無時無刻都比人監視一樣

最慘係想忘記都忘記唔到

首先呢 你要帶眼識人 分別出邊啲係好女邊啲係玩家 雪亮的眼睛很重要

你要溝女就唔好對啲女咁好 下下奶鞋底 只會令佢哋覺得你係有利用價值 就算唔鍾意都可以玩下

喊乜鬼呀 睇透啲啦 如果你咁樣都唔明仲要自己一個傷心冇人可憐你

A0仔邊度識分。
初頭係好好㗎,到最尾想出軌俾我發現咗我都原諒佢,跟住就話唔鍾意我分手兩三日後有新男朋友
嗰時其實有諗過同佢分手,只不過自己做唔到咁狠心,如果我知道佢係咁嘅人我一定唔會猶豫多事自己嘅決定。
唔會俾呢個機會比佢去捅我一刀

a0唔緊要 邊個唔係咁樣一路走來 出軌就死開啦 歷史只會重演 加油 。

要以小見大 從一些細微表現看出那個女人的性格
無安全感,搞到雙方都辛苦。。。。

係呀
開頭都無乜架,係今年開始多左女性朋友。每次同佢講可唔可以唔好咁,佢都會答呢個世界唔係男就女。
前排有段時間我好似癲左咁,咩都check...搞到佢終於頂唔順話好辛苦,覺得無時無刻都比人監視一樣

咁呢個世界朋友真係唔係男就係女嘅 你哋平時相處咪睇下佢手機會唔會成日響 有冇女仔搵佢。

要偷偷哋睇都要唔好畀佢發現啦 唔信任佢都會辛苦嘅 明唔明

講出嚟舒服啲

講出嚟舒服啲

我舒服無用
玩感情嘅人正仆街 不過巴打唔好因為咁對愛情失去信心

我自細單親家庭成長對我影響好大,我慢慢大個就發覺原來自己好缺安全感
所以就算比我遇到一個可能全部野都啱,我都唔會去一齊大家都好辛苦,我有好多缺陷令到我唔相信愛情會好多疑所以我唔會害人。
就算孤獨一世都冇問題

我好缺乏安全感
會好多疑而且我都唔係好相信愛情
所以都係唔係好想害人

講出嚟舒服啲

我舒服無用

咁冇啦 唔通佢重要過你自己
愛己及人 自己都唔愛有咩資格愛人
無女
就算孤獨一世都冇問題

我好缺乏安全感
會好多疑而且我都唔係好相信愛情
所以都係唔係好想害人

咁你要明白冇可能24小時同你報到 唔關你單唔單親家庭出生事。 好多人都唔相信愛情 尤其是係畀人欺騙後。 做好心理準備先迎接愛情啦
無女

社交圈子多啲接觸
講出嚟舒服啲

我舒服無用

都係自己無用, 努力向上...
我舒服無用

都係自己無用, 努力向上...

唔通要有豐功偉業先叫做有用 努力啲增值自己 無需要追逐愛情嘅時候就放低先

係呀

咁呢個世界朋友真係唔係男就係女嘅 你哋平時相處咪睇下佢手機會唔會成日響 有冇女仔搵佢。

所以有時候我會逼自己放鬆啲,搵其他野做下。
我覺得安全感真係一樣好麻煩嘅野泥
我同佢一樣左5年,頭幾年分開過2次,2次都係我搵翻佢。
咁多年以泥我嘅世界得佢,朋友都好少見,佢都一樣。
但今年開始佢多左同朋友相處,就因為咁我都開始變得好無安全感
所以今年我地都相處得比較辛苦
你自己溝通之中有冇曖昧言語你自己知 ,人哋都會feel到 係普通朋友定係溝緊佢。。。

我覺得佢同我傾計都開心架喎 只不過我唔知佢係咪對所有人都係咁

傾偈開心 我而家同你傾計都好開心㗎 大佬呀 傾偈開心代表要溝嘅咩 況且你都有女朋友 講過嘅唔講啦

唔係傾計開心就溝,係我真係鍾意左佢
係呀

樓上我講過好多次 唔可以全個生命只有愛情 人生仲有好多嘢值得你去珍惜。

當你只擁有愛情時,愛情也會離你而去~

而家嘅情況就係 原本你哋嘅腳步係一致只有對方 但而家佢開始有朋友而你冇, 所以你都可以去認識多啲朋友 減少依賴。 總括嚟講就係步伐唔同, 冇安全感開始驚失去對方
我覺得佢同我傾計都開心架喎 只不過我唔知佢係咪對所有人都係咁

傾偈開心 我而家同你傾計都好開心㗎 大佬呀 傾偈開心代表要溝嘅咩 況且你都有女朋友 講過嘅唔講啦

咪講咗你二揀一囉 一係你就可以好把炮兩邊都知道你有女朋友 光明正大咁同時有兩個 你做唔做到先

咪講咗你二揀一囉 一係你就可以好把炮兩邊都知道你有女朋友 光明正大咁同時有兩個 你做唔做到先

我唔係想咁,一早已經㨂左,
我只係想搞清楚究竟佢係唔鍾意我定係我有女朋友所以先好似避開我咁

樓上我講過好多次 唔可以全個生命只有愛情 人生仲有好多嘢值得你去珍惜。

當你只擁有愛情時,愛情也會離你而去~

而家嘅情況就係 原本你哋嘅腳步係一致只有對方 但而家佢開始有朋友而你冇, 所以你都可以去認識多啲朋友 減少依賴。 總括嚟講就係步伐唔同, 冇安全感開始驚失去對方

無安全感之餘,我仲成日亂諗野。。。
定係分開好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞