感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
一齊咗幾耐 佢係咪第一次拍拖

咁你年紀都唔輕喎 我當十五歲拍拖, 佢都27歲啦, 你年紀都唔會差太遠 你話你係毒撚咁係咪o1先

中意左個男仔
應唔應該主動

多啲喺佢面前出現對你有印象 親近小小 等佢主動溝你 如果佢對你有興趣

咁你年紀都唔輕喎 我當十五歲拍拖, 佢都27歲啦, 你年紀都唔會差太遠 你話你係毒撚咁係咪o1先

講個事實畀你聽 拍咗咁多年唔係處㗎啦 至於佢話佢撩你但係又話太快 只係口裏說不啫,( 我仲細過你 ) 不過感情專家唔需要 用年齡衡量
中意左個男仔
應唔應該主動

多啲喺佢面前出現對你有印象 親近小小 等佢主動溝你 如果佢對你有興趣

一路以黎佢都有主動約我 已經同佢食左幾次飯
同佢又唔係日日傾計 但係又會有啲曖昧
有啲睇唔透佢係點諗
中意左個男仔
應唔應該主動

有啲睇唔透佢係點諗

有咩好睇唔透 佢對你冇表達愛意呢 你感受唔到?

講個事實畀你聽 拍咗咁多年唔係處㗎啦 至於佢話佢撩你但係又話太快 只係口裏說不啫,( 我仲細過你 ) 不過感情專家唔需要 用年齡衡量

遲少少都冇所謂嘅 你唔介意我又答少個問題 太快真係唔係咁好 佢會當你只係為咗食佢

有啲睇唔透佢係點諗

講啲曖昧野算唔算
有啲睇唔透佢係點諗

講啲曖昧野算唔算

你睇唔透佢係真係鍾意你,定係周圍撩女? 出街有冇稍為有肢體接觸先, 如果冇嘅話就真係好見外 關係都未到曖昧
完了吧

女人真係話變就變

讓時間沖淡

講啲曖昧野算唔算

你睇唔透佢係真係鍾意你,定係周圍撩女? 出街有冇稍為有肢體接觸先, 如果冇嘅話就真係好見外 關係都未到曖昧

係呀 我唔知佢係咪純粹中意flirt女
都有肢體接觸嘅
不過之前ex未一齊果時佢都好少會掂我

女人真係話變就變

讓時間沖淡

本身就係player 多啲社交 搵嘢令自己分心啦

女人真係話變就變

讓時間沖淡

仲係暗戀就算啦 都未經歷過啲咩 下個更可愛

遲少少都冇所謂嘅 你唔介意我又答少個問題 太快真係唔係咁好 佢會當你只係為咗食佢

女人真係話變就變

讓時間沖淡

咁你表白啦 得就得 唔得就自動收皮
講啲曖昧野算唔算

係呀 我唔知佢係咪純粹中意flirt女
都有肢體接觸嘅
不過之前ex未一齊果時佢都好少會掂我

如果真係鍾意你唔會曖昧太耐 太耐會冷卻 ,遲啲真係你忍唔到咪出大絕囉~ 咁我哋而家到底係咩關係

女人真係話變就變

讓時間沖淡

及時止蝕 佢對你根本冇feel 以自己為中心 鍾意就同你傾計唔鍾意就唔見

女人真係話變就變

讓時間沖淡

及時止蝕 佢對你根本冇feel 以自己為中心 鍾意就同你傾計唔鍾意就唔見

岩聽。女人食屎啦

等等下又會變 唔好攤咁耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞