感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
自來兵 就係你太優秀啦 啲男仔未必有自信 加上你有咁嘅條件眼光一定高 寧缺勿濫 繼續搵
咁你又唔好以為好多人都有好 除咗肉體都想有精神滿足㗎嘛 I know that feel
可以做女朋友邊個想要sp呀
第一個冇問題啦, 我冇野補充

第二個你咪傾下計先囉 啲男仔唔會諗咁多㗎 有女搵已經好滿足( 唔小心透露自己心理狀況添 ) 你唔係一開始就講情情愛愛洗乜驚嚇親
大佬呀sp is sp , just sp , 情感交流和個人私隱都不應該過問
sp :sex
情侶:情感加sex ( 當然可以冇啦)
spirit partner : 神交
如果唔係乜撚嘢叫s p 而唔係同你拍拖 世界就係咁殘酷㗎啦
大佬呀 呢啲前戲嚟嘅啫
總之就係咁啦 自己抽離啦 講多無謂
在這裏不會對sp作任何道德的批評, 一腳踏兩船除外
都唔係話你 頭先上面有一個係
any questions
不要沉船 會傷心
女人講嘅嘢你都信 即係話佢想繼續同你傾計囉 字眼唔係重要內裏嘅意思先係重點 佢話嬲即係想你氹返佢 女人嘛~ 求9其講對唔住得㗎喇, 話「啱啱唔小心收咗線, 唔好意思 其實我都好想繼續同你傾。。。。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞