感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
問嚟有咩用啫, 根本唔會真實得到答案。 你唔係要聽佢點講,而係要睇佢點做。 用嚟你忘記以前識嘅男仔有咩所謂 冇道德問題 最緊要係佢忘記到而宜家鍾意你
又係你話佢一開始佢有感情問題你去傾計, 就算係畀人做情緒垃圾桶都係意料之中啦( 係比較直接難聽㗎喇)
要走出生活子只圍繞佢嘅情況 要有自己生活
速戰速決呀 拖太耐都唔會有結果 同埋想溝一定要出街 打嘴炮冇用。
身體距離近➡ 身體有肌膚接觸➡ 掂下佢➡ 攬下佢➡ 乘機拖手( 唔好驚失敗), 咀佢塊面➡ 然後就xxx [ 唔係叫你一日做曬, 要循序漸進] 如果唔出街永遠會提升到關係
如果冇必要或者令你留戀咁咪忘記囉, 忘記是好事
樓豬做哂功課未呀
做返自己 無需要人哋一言兩語而改變自己, 鍾意就鍾意㗎啦關肥瘦咩事, 咁多肥仔個個都鍾意咩
屌你假膠嚟㗎
鍾意既人有新女喇
好想死 好撚痛呀

佢仲要係咁係成班fd面前share
我又要一路聽一路扮無野
咁你又有冇追求過先, 乜都冇做過等運到咩
嘗試變肥唔係一件事 你話佢鍾意大隻你去健身就話啫 你係唔服氣 I know that feel bro
一路相處以黎其實多數都係佢做主動
佢會約我食野 睇戲 撩我吹水
我對佢都好好,但我無膽,又自卑,唔敢flirt佢
身邊既friend都睇得出我鍾意佢
但佢都無咩表示,咁我諗佢應該都係friendzone我
好驚連朋友都無得做,所以我一路都好收歛
好努力隱藏對佢既感覺
最後佢識左新女一個月都無就同人地一齊左
約出街食飯睇戲行街 其實真係未必有興趣 可以係同時有好多個目標睇下邊個最啱, 話唔定你嗰陣時有所表示就會得米( 但係唔好追悔啦) 每一次都係經驗令下一次做好啲 做咩朋友啫你好缺朋友咩 有聯絡你根本就係想同佢有發展 唔好自欺欺人, 有陣時要及時止蝕 知道冇結果冇將來就停手啦
你想畀人肯定改變自己呀嘛,( 個女仔鍾意肥 你想變肥) 你唔忿氣人哋嘅睇法 想去改變。 係自尊心問題
一個暑假點樣可以高十幾cm 你係咪發育期 我都想高
係唔忿氣人哋點樣睇囉你, 之前有個friend同我講我冇女 我一兩個禮拜約咗六七個 最終都冇send畀佢睇 我自己知道咩事就好
二字頭了應該冇得發育啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞