感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
十一點去到三點都好多人
緊係想追果個
已經講過好多次 你而家有女朋友仲喺度溝人 社會道德規範上係受到指責 我唔想再講了 祝你哋三個都唔會受傷
最令我心淡就係點解要呃我。 照直or有交帶講聲會死?仲要前排係咁話攰,最後俾我知佢同女出去睇戲, 態度仲要覺得佢自己啱哂。真心on9. 好難覺得佢冇偷食
冇可能會照直講 同你講 : 我同第二個女仔去睇戲咩 不可能的。 你諗下普通關係會唔會一男一女去睇戲 根本就算係健身教練又點會唔會冇時間覆你 呢個社會手機不離身 唔會話忙到冇時間 只係想唔想嘅問題 至於有冇偷食 除咗捉姦在床或者見到佢哋上酒店 冇確實證據可以證明
而家點解仲未有人 定係我已經回答咗 差不多100個人 連登咁少人咩
你係男定女 咁我先可以講到
當然有啦 有啲嘢男仔講咗會好怪女仔反而自然 你哋嗰日兩男兩女去 另外嗰兩個係咪一pair
1. 傾到某樣嘢個男仔鍾意 你就可以用 「我都好鍾意呀」 睇落增加共同興趣係同一類人
2. 佢幫咗你一啲事情 可以用 「我覺得你真係好」。當佢做咗某啲事情 你欣賞嘅時候 可以話 「我覺得你( 他的一些性格特點) 真係好」, 以表現出你對他的欣賞, 展示出窗口 是可以親近接近的
3. 當有人蝦你或者遇到不如意的時候「 點解我唔一早識你」

以上的三點如果係男仔用反而唔係咁好 所以先問你男定女
我放棄喇...
未拍過拖係咁㗎啦 係會患得患失 失戀後就變老屎忽 到時就會高技巧 當然唔希望你失戀啦
放棄什麼 邊一位女性
想追果個,用時間忘記佢啦
忘記啦 好好愛你女友啦
做唔到,但唔會散。。。
邊有話忘記唔到 時間問題啫 要幸福哦~
我有咁樣同佢解釋過,但唔work。佢話一早就要小心啲甘既人,要夠惡夠恨咁先無人埋身。
你男朋友好冇自信 呢個世界可以避得開男人(女人)嘅咩, 匿埋喺屋企就冇人賣身 唔關小唔小心事 人哋嘅行為邊控制到 唔通班上每一位男性都要惡要狠 逐個逐個嚟咩 出街都隨時有人會抄牌啦 如何能夠避免 ( 我一向都唔建議話咩一拍拖就完全冇異性, 係mission impossible) 呢種係好冇自信嘅表現。 雖然係拍拖但係對方都唔係完全可以控制㗎嘛。。。 仲要諗住控制其他人嘅行為 我都唔知講乜好
1.可以講下你日常生活遇到嘅人同 事( 有趣特別的)
2. 傾 奶茶 一定會講到落去
3. 靚嘅打卡位
4. 影相 (如果你有相機就約佢出去影相, 當然要提高攝影技巧, 當你揸住部相機畀佢睇你影嘅相 隨時有波餅食 經驗之談)
5. 共同嘅社交圈子 之間發生嘅事
6. 去深圳邊度有得玩食( 而家啲女好多都有去玩)
7. 整嘢食 (你可以自己煮嘢跟住影相畀佢睇) 多數女仔都鍾意整甜品蛋糕 可以話下次嘗試下你手勢 或者一齊整 好好地使用未喺太friend就唔好講

一時之間諗唔到咁多喎
介意過去即係介意你唔係處女啦 right ? 如果咁睇即係佢未拍過拖 未拍過拖既男仔係咁㗎啦 初初都係咁畀人飛 佢話冷靜就冷靜呀 要介意都真係冇計
介意過去即係介意你唔係處女啦 right ? 如果咁睇即係佢未拍過拖 未拍過拖既男仔係咁㗎啦 樓豬初初都係咁畀人飛 佢話冷靜就冷靜呀 要介意都真係冇計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞