感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
點解要咁吝嗇正評呢 五百幾個留言先得嗰小貓幾隻正評
很好你可以出去了
唔好求女人 男人都係 顯得失去價值 感情無法透過乞求得來 你可以話返嚟再相處下 但係唔好求
其實都唔算求,只係簡單咁問左句,可唔可以俾多次機會我,咁
最怕佢返左黎都唔會搵我...
究竟點解要講慢慢黎,而唔決絕啲
搞到我又煩,你又要俾我煩
何必呢
咁你呢段時間都要keep住傾計㗎 唔通毫無鋪排一返嚟會搵你咩 點解要講慢慢嚟其實暗地裏意思就係興趣不大, 興趣大就會話好吖 要就快手唔要就趁早走
分左手 好唔習慣 會覺得寂莫
佢本身性格已經係多疑同無安全感,如果同佢講左佢應該一世唔會再信人,都唔會再信我
就算佢呢刻接受左,以後都一定有咩事拎返出黎講,然後好小野就開始懷疑,之後越諗越多
我完全明白無安全感既感覺,懷疑一樣野,想知但係又無方法知,直接問又唔知人地講真定講假,之後自己瘋狂咁亂諗野
因為我自己都係咁既人,會prefer 人地呃我一世好啲
呢兩個月間唔時都有問佢呢排點
佢都有問過我一兩次
但係都係講幾句就撚就
我宜家又唔識點keep返傾計
唔想挽回就斷曬聯絡 ,習慣便好了 時間的洪流會把你的感情帶走 覺得寂寞就搵朋友搵其他異性啦, 找東西分心
你講到好似你好為佢咁 咁你又要對佢唔住 不如你係承認為咗自己嘅自私 驚講出嚟會離開你 (唔好意思我好容易睇人)

要補償就愛佢啦 唔好有下次啦 講唔講/點樣講我都俾唔到意見
問乜鬼嘢 呢排點 你溝通技巧欠乏。
呢啲毫無可伸展性嘅話題 唔好再講喇
因為佢考緊試
我又唔知講啲咩好
咁如果佢真係鍾意嗰個人放上ig 或許真的不是喜歡你 不過溝通次數增多 又約你出嚟的確係對你有意思嘅表現 佢約你出街你咪出去睇下佢有咩表現囉 睇定啲
玩感情嘅人正仆街 不過巴打唔好因為咁對愛情失去信心
吃喝玩樂飲飲食食 從之前對話延伸出新話題 唔一定下下要有啲乜重大嘢講 請上網查查如何跟女性溝通吹水 解決情感問題唔好要我教你溝女 你見我咁得閒覆你哋就知道我冇女溝啦 但係唔係話唔識
無安全感,搞到雙方都辛苦。。。。
我都知我係自撚私既仆街
希望我呢兩個月可以正正常常咁挨埋落去完左件事
真係激撚死
本身我已經唔係一個識溝女嘅人
睇怕都要準備放棄架啦
首先呢 你要帶眼識人 分別出邊啲係好女邊啲係玩家 雪亮的眼睛很重要

你要溝女就唔好對啲女咁好 下下奶鞋底 只會令佢哋覺得你係有利用價值 就算唔鍾意都可以玩下

喊乜鬼呀 睇透啲啦 如果你咁樣都唔明仲要自己一個傷心冇人可憐你
樓主巴定絲
係咪驚對方出軌 對方太多異性
願你感情圓滿 開開心心快快樂樂 唔好再搞咩大頭佛出嚟啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞