感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
四半了, 樓豬需要睡眠, 明天再續 愛你們哦 ~
想要瞓覺時那個她又找我
上年9月尾嗰陣同個女仔曖昧,跟住個女仔覺得大家唔夾拒絕我,幾個禮拜後同咗我個fd一齊。

依半年成日諗如果當初唔咁做唔咁講個結果會唔會唔同,唔識點原諒自己好怪責自己咁樣。

究竟點先可以原諒自己?
你都冇做錯啲咩。。。 有咩好原諒
時間過唔到去㗎啦 ,你決定嘅當下係正確咪得囉~
樓豬好得閒 快撚啲入
過左熱戀期囉 已經習慣咗對方嘅存在, 或者冇太多激情 就像親情一樣
我上星期都被分手 話想做返普通朋友
我都話接受既 但唔會放棄一齊返既機會
好想等個冷靜期 之後大家一齊坐低傾下
我呢段時間諗左好多野 好多之前做唔好 或者一啲要改 要轉變既野 但唔知有冇機會同佢講

都有人話係要keep住whatsapp佢 等佢知道你既轉在呢 唔係會好快淡

係分果日味冷靜到 去左揾佢
之後我都已經忍左手冇揾 係琴日見佢po story 忍唔住 講左句普通野都冇應我
個冷靜期仲有幾耐呢 我地又有冇機會見 再好好傾下呢

專家點睇
發覺自己好鍾意細我好多Ge女仔
但係好似好難追咁
1. 感情唔會經過談判(坐低傾)而得返嚟
2. 諗住要改變係冇用, 要實質去改變
3. 如果有社交媒體就展示出你嘅新生活同埋改變, 重新吸引對方
4. 真係要睇時機先搵番對方 如果唔係覺得你chur佢
你大人哋幾多歲先 ? 可能人覺得你年紀太大。 難唔難追係睇你自己嘅技巧同埋對方嘅性格啫, 唔關年紀事
酒店 感情專家 專注為你
輕輕一推
如果人哋25歲你35歲都仲有可能, 如果人哋16你26 , 可能人哋當你只想食佢隻豬, 從而抗拒.
點樣先可以唔掛住一個人
做多啲活動。 約朋友 。搵人傾訴。 約多啲異性分散注意力。
最緊要畀自己有多啲活動 見多啲人
我宜家個心好糾結
其實我真係決定左放低 做翻自己想做嘅嘢 唔再逼自己變成佢個模
但係有時又會諗 如果我地宜家仲一齊會點呢 諗諗下就會好掛住
不過我真係唔想再比一個從來唔珍惜我嘅人hurt了
總之極撚矛盾
始終一齊過點都有一些對方嘅影子~ 掛住真係好辛苦嘅 始終有過去嘅一日。 感情都係話雙方付出先可以長久 佢唔珍惜你你都冇必要咁辛苦, 沒有誰對誰好是理所當然的
那麼少人有感情煩惱嗎 人呢
都係 都係blk晒所有嘢以後唔好再有交流好啲
一日唔block始終會忍唔住去睇, 冇曬任何交集的確係會比較容易忘記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞