感情專家 放下你的煩惱

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
唔好睇佢點講,要睇佢點做 口不對心是常識吧 無論男女都係
因為我個樣似佢個ex,又話欣賞我識彈結他同沖咖啡。

屌我以為有機啦,點知
應承過嘅嘢可以打三折 你唔可以話齋約 要確實講明有咩活動細節 你答我係咪犯咗呢啲錯誤
第一個真係有比fd講過
佢話 我地有個共同女fd messages 佢 話 「你同你細佬拍完拖啦」佢都冇糾正人地
咁如果我講完第一句我可以點接 佢一定會以為我講笑架

另外再補充一樣要事——-
早兩日我打完波 佢呢排同我地個共同女fd都成日message
我就乘機話 「你唔覺咩? 共同女fd可能鍾意你喎」
佢話 下 我uncle黎架啦
我話唔係呀嗎 上次你漏咗回覆人 人地話「得架啦 你掛住同細佬一齊 唔使應人(之類嘅說話微言)」
我話女人唔會隨便嬲人架喎除非佢在意
之後佢話 「下 有發生過呢件事咩!?」
我話仲有呀「佢唔係成日同你講野咩 上次佢講 話有個變態佬嘅事呢...女人好少隨便講呢啲自己事比人知架」
佢話「真係冇印象喎」
我「老老實實啦 你鍾唔鍾意佢先」
佢「我對佢都冇感覺 點鍾意呀」
聽完我先安心啲
我有keep住問佢下星期邊日有時間見下,佢話好忙比多一個星期佢清下啲assignment。

跟住一個星期又一個星期,我都唔敢chur佢了
都啱既,咪當放過自己又放過人地囉
如果你咁介意我又要答處女post問題 不過樓上嗰六百幾個留言都未有人問過 拍過拖一年以上基本都唔會係㗎喇 除非是極虔誠的天主教基督徒 講畀你聽,有好多係sp嘅存在
都相處左大半年架啦喎
有時大雨 我會捉實佢隻手 因為佢拎住我把遮遮 佢遮埋我 之後跑過馬路
但平時捱下佢個身 掂下佢背脊 都冇反應 掂下手臂
互相彈下對方對波
又有時篤下對方個肚 都得
手仔真係唔敢
唔知主唔主動好
確實咁講有啲女仔係鍾意畀個假希望人 可以話係漁翁撒網 漁翁撒網都唔緊要問題係有冇本事令到佢鍾意 呢層好難。

要表白要有基礎先,完
好鍾意佢 唔知佢對我點
如果 真係有次行街撞到對方手仔
之後一齊叫(真係一齊叫)「你做咩拖我隻手呀(我同佢係搞笑 +互串嘅口吻講)」
啱㗎喇
1. 佢冇否認 ,你哋個共同女friend話「你同你細佬拍完拖啦」
2. 佢專登同你解釋對女性冇興趣
普普通通異性之間唔會話可愛 除非係笑你
嘩 咁深嘅 但佢成日ig都有睇女喎
我仲以為佢淨係講對個位女仔朋友冇興趣
原來係有含意
如果一個女仔對你有興趣 ,你約佢出去嘅時間佢去唔到 她會主動提出下一個她能出席的時間, 就係咁多 言簡意精自己諗。

一個禮拜又一個禮拜睇嚟都唔係太想約你
接觸手仔係僅次於親吻而已 呢個我知道

你上述嘅行為係㗎啦 純異性戀唔會畀同性接觸咁多 頂多搭膊頭
樓主你點樣溝女嫁 有咩招數常用 平時點樣同女傾計
睇下你呢邊個case
我都有約佢出去 佢夜晚除非一大班朋友 如果唔係都係乖乖仔 返屋企食
我約佢打波 佢有say no
但佢之後竟然send個更表比我 知道佢邊日放假
叫我約佢 放假個啲日子打波
唔知呢個理論 男人用唔用到
通常啫 話唔定有個別例子 你望下樓上啦 好多都係sp沉船例子 拖都唔使拍就可以幫扑嘢, 就係呢個社會嘅實況。 宜家性觀念開放 冇話要結婚先可以有性行為。

樓豬初初都係好處女情意結, 到而家拍拖嗰個係咪處女已經冇所謂 最好就係啦 但係都你食咗你又係咪會結婚呢?

拍拖要扑野,結婚要處女。 呢個係永遠都唔會有答案嘅問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞