召喚所有最近肥左路試嘅學神巴絲

964 回覆
17 Like 4 Dislike
留名
26號培正道failed

巴打唔緊要
我半個月前都肥左培正
下兩個禮拜再考
巴打一個月後又係好漢
搭單問
想考車 但屋企無車
大家覺得考唔考左先?

考定冇衰

遲考又貴

考左多個技能都好
公司有機會需要有車牌既人幫手
留名

巴打唔緊要
我半個月前都肥左培正
下兩個禮拜再考
巴打一個月後又係好漢

排快期?人地話要搶搶得黎差唔多所以我排慢期應該四月考 好想喊fail左個下
一齊交流下犯左d咩錯

我先,轉線無望鏡,即肥

屌,我都係
搶快期其實唔難
上次較好鬧鐘順利搶到
留名

巴打唔緊要
我半個月前都肥左培正
下兩個禮拜再考
巴打一個月後又係好漢

排快期?人地話要搶搶得黎差唔多所以我排慢期應該四月考 好想喊fail左個下

睇你肯唔肯早起身排囉
如果肯排既話2月通常都有得考
唔洗等到4月

有無巴打係考私家車?
星期五到而家都未搶曬

利申van
等緊星期三搶
要過死車 如果對面線有車黎
係咪要停低等對面車過哂先
再過死車?
鴨駕啦 真係好易pass
利申:鴨駕2 take
再過死車?

睇下對面夠唔夠闊啦

屌,啲師傅真係冇撚講過,居然係肥呢樣嘢

如果唔係點屈你錢
我識人紅燈一隻手等捉波棍一隻手呔盤,肥左
個考官話未轉燈都要雙手捉呔

仆街,我開頭都係雙手放軚盤,我個師傅同我講,雙手放軚盤嚟托咩。叫我紅燈就拉手掣,一隻手放軚盤,另一隻手揸住手掣。轉黃燈就腳踏油門,鬆手掣,話咁樣可以起步快啲。屌,咁撚伏嘅。

你信考官定師傅?
我以家提左你,下次肥左咪上黎叫春

冇話唔信你,學緊車果陣都覺得佢真係伏伏地。有次轉線,咁我打右燈啦,我喺右鏡見到有架車喺右線,個師傅仲話畀油快啲cut 過去咁住架車係咁呠,個師傅大喊:「畀哂右燈啦,仲嘈!唔洗理佢!」

你師傅係DC9出身?
cut線時唔影響其他車係考試常識,
有車牌你咁cut法唔撞就冇事, 撞左都係你輸
黃燈俾油先鬆手制仲話會快d...笑左, 快d被考官肥呀?
你師傅教你咁揸, 如果你考試又真係咁揸,
我係考官10成10唔會俾你pass
轉師傅啦, 極伏
再過死車?

最好睇遠d, 完全冇對頭車先過死車
唔係就算停車等佢過都有機會被剔太接近物體
再過死車?

最好睇遠d, 完全冇對頭車先過死車
唔係就算停車等佢過都有機會被剔太接近物體

如果你騎對面線,睇清冇對頭車先出
假如去到一半先有對頭車
睇下可唔可以均速cut 返入去而對頭車未到
或者對頭車停車讓你
如果要騎線並排,一定要踩停架車
等對頭車走左先好繼續行

考車冇時間限制
你停低架車好過左扭右扭
因為你睇少次鏡又gg

屌,啲師傅真係冇撚講過,居然係肥呢樣嘢

如果唔係點屈你錢
我識人紅燈一隻手等捉波棍一隻手呔盤,肥左
個考官話未轉燈都要雙手捉呔

仆街,我開頭都係雙手放軚盤,我個師傅同我講,雙手放軚盤嚟托咩。叫我紅燈就拉手掣,一隻手放軚盤,另一隻手揸住手掣。轉黃燈就腳踏油門,鬆手掣,話咁樣可以起步快啲。屌,咁撚伏嘅。

你信考官定師傅?
我以家提左你,下次肥左咪上黎叫春

冇話唔信你,學緊車果陣都覺得佢真係伏伏地。有次轉線,咁我打右燈啦,我喺右鏡見到有架車喺右線,個師傅仲話畀油快啲cut 過去咁住架車係咁呠,個師傅大喊:「畀哂右燈啦,仲嘈!唔洗理佢!」

你師傅係DC9出身?
cut線時唔影響其他車係考試常識,
有車牌你咁cut法唔撞就冇事, 撞左都係你輸
黃燈俾油先鬆手制仲話會快d...笑左, 快d被考官肥呀?
你師傅教你咁揸, 如果你考試又真係咁揸,
我係考官10成10唔會俾你pass
轉師傅啦, 極伏

有冇師傅介紹,嚟緊考培正道
有冇巴絲有經驗

今日個師傅話我好多時夠車速但冇轉上3波

應該點解決
有冇巴絲有經驗

今日個師傅話我好多時夠車速但冇轉上3波

應該點解決

見直路 前面冇阻就可以轉
我師傅係咁講
今日忠義pass

利申:3 take pass
今日忠義pass

more
聽日考忠義
今日忠義pass

more
聽日考忠義

今日都係轉入迦密村街,去到上7下7路牌,轉彎位好多車停係到,小心望對頭有無車,再打燈另頭睇盲點,係果到難!
今日忠義pass

more
聽日考忠義

今日都係轉入迦密村街,去到上7下7路牌,轉彎位好多車停係到,小心望對頭有無車,再打燈另頭睇盲點,係果到難!

新年未算太多車,好好把握機會
今日忠義pass

more
聽日考忠義

新年未算太多車,好好把握機會

今晚再學多堂就考
出試場第一個彎已經有難度
8月考培正,仲要朝早考
各位準備考嘅巴打加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞