召喚所有最近肥左路試嘅學神巴絲

964 回覆
17 Like 4 Dislike

我就係4點考

咁你唯有希望果日啲細路仔啲家長唔會亂咁過馬路同埋啲大巴唔會突然就開車
你考合併?

重考合併

我果陣考2點幾 亞皆老街 順利不過都係肥咗
如果你抽中亞皆老街就....
祝你好運

3條路邊條最簡單?

其實三條都有唔同難道 但係如果真係揀 公主道應該最易

靠背壟道 多死車 間唔中有人係車同車中間跑出黎 你車速又唔可以太慢 去到美善同道如果冇乜車正常係要上3波 去到盡又要落返2 出果個路口又係好易肥 要睇得好清楚 左右都冇車先好出 之後出到又係勁多地車同對頭車 過哂就之後上山做三手軚 上斜停車 之後返試場

公主道就差唔多半程都係上斜考你上斜停車開車熟唔熟 睇你好唔好彩燈位前多唔多車 多車就吊極力子吊到腳軟都得 之前學車呀SIR操我吊極力子都係操公主道 考試緊張果下對腳真係好快攰

亞皆老街 一出車就轉右 呢到已經係難道 考你夠唔夠狠一見到左右冇車就放極力子比油出 如果你慢慢黎 到有車埋到你就已經肥 天光道落亞皆老街轉灣唔可以踩線 要慢住轉 之後如果前面有巴士埋站又要停 之後轉上學校就係地獄開始 死車 學生衝出馬路 大巴 家長 菲傭 之後班馬線如果有人等記得一定要停車係班馬線前 唔停 停咗入班馬線都係肥

大約係咁多啦 成年前考 都唔知宜家路面情況點

亞皆老街 巴士埋站 要停 係點樣?
巴士入晒巴士站但係同自己本身行緊個條左線好近,要點做?
巴士入唔晒站上落客,突咗少少車身去左線,我係要停左線等定借少少/過晒中線?

如果巴士入唔哂,突少少
隔離線有位就踩小小線過

巴士埋咗站 正線過其實都幾貼架巴士
岩岩考完4點天光道肥左

肥咗啲咩?

肥左未有遵守交通指示

成張紙一個嚴重錯誤ko 左我

即係咩
油塘1take 觀駕
岩岩考完4點天光道肥左

肥咗啲咩?

肥左未有遵守交通指示

成張紙一個嚴重錯誤ko 左我

即係咩

轉彎送燈尾

黃燈轉紅燈,我急停車頭出左白線

重考合併

祝你好運

3條路邊條最簡單?

靠背壟道 多死車 間唔中有人係車同車中間跑出黎 你車速又唔可以太慢 去到美善同道如果冇乜車正常係要上3波 去到盡又要落返2 出果個路口又係好易肥 要睇得好清楚 左右都冇車先好出 之後出到又係勁多地車同對頭車 過哂就之後上山做三手軚 上斜停車 之後返試場

公主道就差唔多半程都係上斜考你上斜停車開車熟唔熟 睇你好唔好彩燈位前多唔多車 多車就吊極力子吊到腳軟都得 之前學車呀SIR操我吊極力子都係操公主道 考試緊張果下對腳真係好快攰

亞皆老街 一出車就轉右 呢到已經係難道 考你夠唔夠狠一見到左右冇車就放極力子比油出 如果你慢慢黎 到有車埋到你就已經肥 天光道落亞皆老街轉灣唔可以踩線 要慢住轉 之後如果前面有巴士埋站又要停 之後轉上學校就係地獄開始 死車 學生衝出馬路 大巴 家長 菲傭 之後班馬線如果有人等記得一定要停車係班馬線前 唔停 停咗入班馬線都係肥

巴士入唔晒站上落客,突咗少少車身去左線,我係要停左線等定借少少/過晒中線?

如果巴士入唔哂,突少少
隔離線有位就踩小小線過

其實仲有位,岩岩考完亞皆老街
有巴士在隔離停站
冇剔過太接近物體
之前考培正兩part fail,今次考石蔭,但兩條路試唔比學牌入過既路未渣過,個師父唔肯偷雞,但我見到其他學車都會渣入去 , 師父仲話你個考牌官好嚴,小心d ,嚇到我,好彩最後pass..個師父仲暗示我要比利是佢
石蔭易過培正10倍,真係考試天堂黎
之前考培正兩part fail,今次考石蔭,但兩條路試唔比學牌入過既路未渣過,個師父唔肯偷雞,但我見到其他學車都會渣入去 , 師父仲話你個考牌官好嚴,小心d ,嚇到我,好彩最後pass..個師父仲暗示我要比利是佢

屌你就好

我黎緊第二次抽返培正道

屌你就好

我黎緊第二次抽返培正道

培正都有好既
我都係第二次培正道pass
巴打加油

如果唔係點屈你錢
我識人紅燈一隻手等捉波棍一隻手呔盤,肥左
個考官話未轉燈都要雙手捉呔

仆街,我開頭都係雙手放軚盤,我個師傅同我講,雙手放軚盤嚟托咩。叫我紅燈就拉手掣,一隻手放軚盤,另一隻手揸住手掣。轉黃燈就腳踏油門,鬆手掣,話咁樣可以起步快啲。屌,咁撚伏嘅。

平時揸車係咁揸無錯的

呢個係駕院師傅同野雞師傅嘅分別
駕院師傅係教你點pass個考試,但pass左唔代表你識揸車
野雞師傅係教你點揸車,不過唔包你pass

正常揸車停左車雙手放晒手乜都唔揸添
只係考試會即肥啫

你考到牌用腳渣都得
恭喜今日pass左嘅巴打

肥左嘅都唔好氣餒
岩岩1600合格忠義街
聽朝9點培正 第一次考 好撚驚

我就係4點考

咁你唯有希望果日啲細路仔啲家長唔會亂咁過馬路同埋啲大巴唔會突然就開車
你考合併?

重考合併

祝你好運

3條路邊條最簡單?

如果巴士入唔哂,突少少
隔離線有位就踩小小線過

師傅教落如果小巴巴士入唔晒隊個尾出嚟,停低等佢上落完客跟佢尾最安全
今日拎左p
大家加油
考油塘有咩要注意?

加油
培正要小心窩山個到唔好臨尾香
培正道個段學神唔入得個段記得擰頭
著風褸去擰頭實無死

加油
著風褸去擰頭實無死

多謝巴打 宜家搵緊風褸

加油
著風褸去擰頭實無死

多謝巴打 宜家搵緊風褸

師傅教落 係窩山個到(其實邊到都係)
巴士小巴的士 上落客都唔好爬頭
除非佢停定先打燈擰頭過
聽日1045澤安有咩要注意
之前考天光, 我同師傅都覺得右轉亞街容易D
佢話見我右轉無事就知OK

$510
三波入彎

$510

Dlm 炒撚左 斜路開車有個女人衝出黎
但講到尾 我廢
Dlm 炒撚左 斜路開車有個女人衝出黎
但講到尾 我廢

望清楚 慢慢來嘛。。。
考試慢又唔會肥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞