召喚所有最近肥左路試嘅學神巴絲

964 回覆
17 Like 4 Dislike
要準備上路啦

等你好消息

巴打加油
我遲你一星期上路
唉 肥左 考工業村 好Sad

等你好消息

巴打加油
我遲你一星期上路

爸打加油呀 記住瘋狂望鏡同唔好chock親個官
唉 肥左 考工業村 好Sad

衰邊度

等你好消息

巴打加油
我遲你一星期上路

又係tick無留意路面情況+離合器控制不當?
下星期考中型貨車

等你好消息

巴打加油
我遲你一星期上路

chok親好多次?
上次考chok左一次只係剔輕微離合器控制不當
下星期考沙田
棍波好驚有壓力
第一次肥過線同超越物體無留意交通情況
我明明就有望

唔想肥多次
搵左街師傅補10堂
黎緊星期日,一,二翻駕院密集咁上7堂

真係屌老母
我表妹on on99又比佢一take pass

等你好消息

巴打加油
我遲你一星期上路

chok親好多次?

我果陣考chok左個官兩次都只係剔左我2次離合器

巴打加油
我遲你一星期上路

主要大tick係開車放離合chok 同埋踩break停車又chok

chok親好多次?

都二三次 所以都抵tick
不過唔知點解一take pass唔到 重係覺得自己好廢

巴打加油
我遲你一星期上路

主要大tick係開車放離合chok 同埋踩break停車又chok

咁你應該chok得多過我

chok親好多次?

1 take pass唔到就廢
中學生 ?
呢個post全部廢人

1take pass 除左個人本身揸得唔錯之外,其實仲包埋一啲幸運成份,所以今次衰左唔好暢灰心住,要相信下一次一定會做好啲可以pass到,同埋記住今次衰咩下次就注意返,當吸收經驗

同埋大把閪女人考個1a 負碌1take pass 出到黎咪又係唔識揸車睇位又差又認唔到路,仲要成日自誇咩咩揾街師傳輕鬆1takepass ,我識有個miss 俾佢係香港1takepass 1a 之後舊年去紐西蘭working holiday 買左架車揸,唔夠半年架車就報銷
10考油塘,求句加油
10考油塘,求句加油

加油實得

1 take pass唔到就廢
中學生 ?
呢個post全部廢人

1take pass 除左個人本身揸得唔錯之外,其實仲包埋一啲幸運成份,所以今次衰左唔好暢灰心住,要相信下一次一定會做好啲可以pass到,同埋記住今次衰咩下次就注意返,當吸收經驗

同埋大把閪女人考個1a 負碌1take pass 出到黎咪又係唔識揸車睇位又差又認唔到路,仲要成日自誇咩咩揾街師傳輕鬆1takepass ,我識有個miss 俾佢係香港1takepass 1a 之後舊年去紐西蘭working holiday 買左架車揸,唔夠半年架車就報銷

睇黎我欠缺D運 要努力操車啦
雖然唔係今日考, 但練車個陣見到奇景
有個呀婆揸住架電動輪椅係大路行, 咁我讓線出大路實停低比佢過, 佢又妹下妹下咁停又唔係過又唔係, 師傅都頂佢唔順揮手叫佢走
好彩我唔係考緊試, 好心個部又唔係tesla行番去行人路啦
今日第一次搶快期
睇唔到個網預設係港島區
心諗點解無期
研究左一陣先發現未轉九龍新界
過左幾分鐘
咁就搶唔到了。。。
想死 第3次忠義都肥
今次比個考官話我一波行得太長 大剔未能選用合適波段
平時都唔會有咁既錯 一考就
師傅
其實都唔關個師傅事 不過肥3次唔好意頭想轉師傅
有冇介紹 最好係可以幫手搶埋快期
想死 第3次忠義都肥
今次比個考官話我一波行得太長 大剔未能選用合適波段
平時都唔會有咁既錯 一考就好緊張
師傅都話我技術係冇問題 上次就肥迦密村道轉右個彎轉過線(因為未學過段路唔知個彎咁窄
其實都唔關個師傅事 不過肥3次唔好意頭想轉師傅
有冇介紹 最好係可以幫手搶埋快期 我知宜家個師傅其實都係搵出面公司搶 比多百幾蚊
第一次天光道 泊車緊張踩雪糕筒 出車話我使用軚盤不當 應該係轉灣太近博位
第二次葵盛 乙部合格咗 其實三手軚本身都肥 落咗後波 個呀sir出聲話注意宜家係考三手軚調轉之後落返1波打燈 丙部衰興奮彈咗個呀sir極力子俾佢大剔咗
第三次葵盛pass
後日就考鴨駕 師傅成日小9我 轉低波嗰時空波行車
有冇咩tips?
有冇咩tips?

你要印住個brake嚟轉低波
有冇咩tips?

你要印住個brake嚟轉低波

有印到震震地先轉 但3>2>1 好快嗰時 全程左腳踩住 就俾佢小...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞