召喚所有最近肥左路試嘅學神巴絲

964 回覆
17 Like 4 Dislike
學緊調頭泊位個陣 見對面條友係咁交叉手扭 佢個師傅都冇提佢

跟個好既師傅真係好重要

點樣交叉手
準備下個月再去報 考剩丙部
乙部2剔pass 希望今次考到啦 唔想在晒錢

自動波?

棍 van

加油
4月重考天光道丙部 有冇巴打可以講下

利申 : 天光道Pass
4take pass人路過
唔識泊車 手腳唔協調,可以點搞

宜家有啲考官細tick交叉手

跟個好既師傅真係好重要

學緊果陣見李健個個都交叉手,我同師傅講起,佢話有 d 考官接受到交叉手,但係交叉手本身個壞處係唔知自己堂軚扭成點會比較難控制部車

咁我又唔覺,考到之後已經常用交叉手,唔覺入灣唔準,自己睇架車個彎度再修正就無問題,如果記死扭幾多仲衰,個個灣都唔同。

無,練多啲
棍van已經易過棍私,棍私吊極力子要補油,手腳協調仲難
當然,自動波最易
陣間考啦
陣間考啦

加油, 乜都慢慢做就唔會亂
好想問下 同一個師傅 肥左再搵佢學 洗唔洗比多次租車錢?

我都想知
我今個星期重考
我師父仲未問我收租車錢

無,練多啲
棍van已經易過棍私,棍私吊極力子要補油,手腳協調仲難
當然,自動波最易

其實報棍私啲人係咩心態
又難考啲又無得渣van
考第2次, 今朝pass左澤安

30個細tick都pass

請問第2次要唔要比租車錢?

請問第2次要唔要比租車錢?

我唔清楚, 因為我兩次唔同師傅
點解唔直接問

我都想知
我今個星期重考
我師父仲未問我收租車錢

要再比多次
大家!
油塘 pass左了!
考天光道有咩注意地方?

考幾點 如果考4點幾你就自求多福
果到放學既車真係多到痴線

我就係4點考

咁你唯有希望果日啲細路仔啲家長唔會亂咁過馬路同埋啲大巴唔會突然就開車
你考合併?

重考合併

我果陣考2點幾 亞皆老街 順利不過都係肥咗
如果你抽中亞皆老街就....
祝你好運

3條路邊條最簡單?

其實三條都有唔同難道 但係如果真係揀 公主道應該最易

靠背壟道 多死車 間唔中有人係車同車中間跑出黎 你車速又唔可以太慢 去到美善同道如果冇乜車正常係要上3波 去到盡又要落返2 出果個路口又係好易肥 要睇得好清楚 左右都冇車先好出 之後出到又係勁多地車同對頭車 過哂就之後上山做三手軚 上斜停車 之後返試場

公主道就差唔多半程都係上斜考你上斜停車開車熟唔熟 睇你好唔好彩燈位前多唔多車 多車就吊極力子吊到腳軟都得 之前學車呀SIR操我吊極力子都係操公主道 考試緊張果下對腳真係好快攰

亞皆老街 一出車就轉右 呢到已經係難道 考你夠唔夠狠一見到左右冇車就放極力子比油出 如果你慢慢黎 到有車埋到你就已經肥 天光道落亞皆老街轉灣唔可以踩線 要慢住轉 之後如果前面有巴士埋站又要停 之後轉上學校就係地獄開始 死車 學生衝出馬路 大巴 家長 菲傭 之後班馬線如果有人等記得一定要停車係班馬線前 唔停 停咗入班馬線都係肥

大約係咁多啦 成年前考 都唔知宜家路面情況點

亞皆老街 巴士埋站 要停 係點樣?
巴士入晒巴士站但係同自己本身行緊個條左線好近,要點做?
巴士入唔晒站上落客,突咗少少車身去左線,我係要停左線等定借少少/過晒中線?
岩岩考完4點天光道肥左

我就係4點考

咁你唯有希望果日啲細路仔啲家長唔會亂咁過馬路同埋啲大巴唔會突然就開車
你考合併?

重考合併

我果陣考2點幾 亞皆老街 順利不過都係肥咗
如果你抽中亞皆老街就....
祝你好運

3條路邊條最簡單?

其實三條都有唔同難道 但係如果真係揀 公主道應該最易

靠背壟道 多死車 間唔中有人係車同車中間跑出黎 你車速又唔可以太慢 去到美善同道如果冇乜車正常係要上3波 去到盡又要落返2 出果個路口又係好易肥 要睇得好清楚 左右都冇車先好出 之後出到又係勁多地車同對頭車 過哂就之後上山做三手軚 上斜停車 之後返試場

公主道就差唔多半程都係上斜考你上斜停車開車熟唔熟 睇你好唔好彩燈位前多唔多車 多車就吊極力子吊到腳軟都得 之前學車呀SIR操我吊極力子都係操公主道 考試緊張果下對腳真係好快攰

亞皆老街 一出車就轉右 呢到已經係難道 考你夠唔夠狠一見到左右冇車就放極力子比油出 如果你慢慢黎 到有車埋到你就已經肥 天光道落亞皆老街轉灣唔可以踩線 要慢住轉 之後如果前面有巴士埋站又要停 之後轉上學校就係地獄開始 死車 學生衝出馬路 大巴 家長 菲傭 之後班馬線如果有人等記得一定要停車係班馬線前 唔停 停咗入班馬線都係肥

大約係咁多啦 成年前考 都唔知宜家路面情況點

亞皆老街 巴士埋站 要停 係點樣?
巴士入晒巴士站但係同自己本身行緊個條左線好近,要點做?
巴士入唔晒站上落客,突咗少少車身去左線,我係要停左線等定借少少/過晒中線?

如果巴士入唔哂,突少少
隔離線有位就踩小小線過
岩岩考完4點天光道肥左

肥咗啲咩?
岩岩考完4點天光道肥左

肥咗啲咩?

肥左未有遵守交通指示

成張紙一個嚴重錯誤ko 左我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞