召喚所有最近肥左路試嘅學神巴絲

964 回覆
17 Like 4 Dislike
想死 第3次忠義都肥
今次比個考官話我一波行得太長 大剔未能選用合適波段
平時都唔會有咁既錯 一考就
師傅
其實都唔關個師傅事 不過肥3次唔好意頭想轉師傅
有冇介紹 最好係可以幫手搶埋快期

唔想笑你架喇
但你真心on9, 一波行太長真係未撚聽過
開車就1轉2架啦
轉左波就算開好慢都唔駛轉返落1架啦
你一定行成個燈位都唔撚轉啦
轉乜師傅,轉自動波吧啦

大佬除非條路又窄又多死車又塞睇唔通條路先行1波嫁啫,正常普通咁行上完1波就落2波嫁啦
想死 第3次忠義都肥
師傅

唔想笑你架喇
開車就1轉2架啦
轉乜師傅,轉自動波吧啦

大佬除非條路又窄又多死車又塞睇唔通條路先行1波嫁啫,正常普通咁行上完1波就落2波嫁啦

似師傅水鳩你
正常開車一個車位就上二波
落斜仲可以唔比油就上二波

唔想笑你架喇
開車就1轉2架啦
轉乜師傅,轉自動波吧啦

似師傅水鳩你
正常開車一個車位就上二波
落斜仲可以唔比油就上二波

如果有開車俾油嘅習慣
一個車位個感覺同上完1波即落2波個感覺應該係一樣
睇完上面d回覆
我發覺我師父真係好好
冇一樣有伏我

四月考
後日就考鴨駕 師傅成日小9我 轉低波嗰時空波行車
有冇咩tips?

你要印住個brake嚟轉低波

有印到震震地先轉 但3>2>1 好快嗰時 全程左腳踩住 就俾佢小...

做咩要落返1波 其實2波停車都得
同埋唔係右腳控制油門同BRAKE 左腳淨係踩極力子咖咩
正常我做就右腳踩brake 到差唔多速度feel到震就放brake踩盡極力子落2波到磨刷點 之後停車 手掣空波
其實有冇人係考個日落雨
後日就考鴨駕 師傅成日小9我 轉低波嗰時空波行車
有冇咩tips?

有印到震震地先轉 但3>2>1 好快嗰時 全程左腳踩住 就俾佢小...

唔使印到震,車速落到廿幾公里時速就可以3轉2,鬆離合器要慢,唔係架車好chok

你全程踩住係乜意思 轉波果下好快咋喎,到考都係咁你實肥空波滑行
肥左「不顧及其他道路使用者」,但我唔知係點解

諗到可能係,斑馬線前,有個鬼妹企喺馬路口,拎住個電話唔知想唔想過。我停喺斑馬線前三四秒,見佢未郁,我就招手叫佢行先。

過左斑馬線,轉彎位有個女人拖住個阿婆過馬路,我喺佢地後面2、3米左右距離慢慢開。

唔知係咪應該停左先,等佢地過哂先再開?
定係因為我其實唔應該招手叫個鬼妹走?人地唔過,格硬要人過所以唔岩?

真係揸都唔應該招手叫人過,行人會見到人地叫佢過會傾向唔望條路其他地方,到時撞咗就大獲
想死 第3次忠義都肥
師傅

唔想笑你架喇
開車就1轉2架啦
轉乜師傅,轉自動波吧啦

隨便恥笑
其實學咗咁耐都知要上二波
係有個灣一定要一波轉
前面就係班馬線 自己發瘟又懶轉二波咁過仲安全
就食咗屎
求師傅介紹
睇完上面d回覆
我發覺我師父真係好好
冇一樣有伏我

四月考

ching加油
成班都唔知學咩車 考三次以上唔好渣車啦
肥左筆試
肥左筆試

唔使印到震,車速落到廿幾公里時速就可以3轉2,鬆離合器要慢,唔係架車好chok

你全程踩住係乜意思 轉波果下好快咋喎,到考都係咁你實肥空波滑行

呢啲個師傅完全冇同我講過
我都係問朋友先知
未有遵照道路標記的指示 即係點? 大剔
未有遵照道路標記的指示 即係點? 大剔

你考邊到先得嫁
其實大家平均幾多次pass到
10考油塘,求句加油

加油 我都係十號考油塘
9號快期忠義,呢兩日淨係學左7堂夜晚,好撚驚朝早好多死車, 抽中大圈就好啦
黎緊7月考澤安,有咩要注意?澤安難唔難考

考棍波van
肥左筆試

係真唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞