召喚所有最近肥左路試嘅學神巴絲

964 回覆
17 Like 4 Dislike
岩岩女朋友幫我交左表考筆試申請埋學牌
3月筆試 唔知以家排到幾時呢

學牌得一年
洗乜咁早申請

唔係無學牌連學車都無得學咩

如果你要到12月先考路試,你8月整學牌黎學車都未遲,學牌係一年期,如果不幸肥左,到時又要整個學牌,當然1 take pass就另計

我諗住盡快考完筆試就搵師傅學
學多幾堂準備充足
因為女朋友去幫我搞 有人叫佢申請埋

咁早學冇用,諗住學到考試嘅話真係有啲晒錢
通常都係兩三個月前先學

以上係我師傅講嘅

我個師傅都係咁講,你咁學法,多多錢都唔夠你比學費啦,你真係人如其名

想考車牌又唔做下功課,人如其名

學牌得一年
洗乜咁早申請

如果你要到12月先考路試,你8月整學牌黎學車都未遲,學牌係一年期,如果不幸肥左,到時又要整個學牌,當然1 take pass就另計

學多幾堂準備充足

通常都係兩三個月前先學

以上係我師傅講嘅

以家學van 一堂大約幾錢

祝願全世界貨車佬長命百歳 百病纏身
屌你老味閪 大斜路紅燈一轉燈開車就boot
Boot你老母咩 明明本身一個tick都無
斜路開車死次火就2個嚴重tick
聽日1425 永孝街
好緊張

Pass左
好撚開心
聽日1425 永孝街
好緊張

Pass左
好撚開心

出試場多唔多貨車
今日考終於pass左
聽日1425 永孝街
好緊張

Pass左
好撚開心

出試場多唔多貨車

前日我一轉落去過左個兩個路口已經要排長龍

排長龍係咪好事?

學牌得一年
洗乜咁早申請

學多幾堂準備充足

通常都係兩三個月前先學

以上係我師傅講嘅

以家學van 一堂大約幾錢

上年年中學棍van果陣
250蚊一節,一節45mins,一學就要學兩節個半鐘
祝願全世界貨車佬長命百歳 百病纏身
屌你老味閪 大斜路紅燈一轉燈開車就boot
Boot你老母咩 明明本身一個tick都無
斜路開車死次火就2個嚴重tick

聽日1425 永孝街
好緊張

Pass左
好撚開心

出試場多唔多貨車

好撚多
聽日1425 永孝街
好緊張

Pass左
好撚開心

轉左上定轉右

5月朝早9點考天光道
4月重考天光道丙部 有冇巴打可以講下
今日考中型fail
準備下個月再去報 考剩丙部
乙炳2剔pass 希望今次考到啦 唔想在晒錢
乙部2剔pass 希望今次考到啦 唔想在晒錢

自動波?
巴打們嘅經驗令小弟學到好多野 多謝曬

小弟四月港駕鴨脷洲考,有經驗嘅巴打們可以提提小弟有乜地方要注意嗎?多謝各位巴絲

祝各位巴打一take

自動波?

棍 van
離合器使用不當,腳掣使用不當
冇死火,但應該係停車太早落極力子CHOK親呀SIR
學緊調頭泊位個陣 見對面條友係咁交叉手扭 佢個師傅都冇提佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞