召喚所有最近肥左路試嘅學神巴絲

964 回覆
17 Like 4 Dislike
岩岩油塘肥左,第二次肥,兩次一樣衰寧頭。

一次右,小路出大路右轉無望右盲。

呢次左,燈位停車再過死車,開車過死車無望左。臨尾埋站過右線又捉多次

好撚灰
岩岩油塘肥左,第二次肥,兩次一樣衰寧頭。

一次右,小路出大路右轉無望右盲。

呢次左,燈位停車再過死車,開車過死車無望左。臨尾埋站過線又捉多次

好撚灰

考聽朝九點半想乞句加油

一齊加油, 聽日我都係11點半考

pass左
巴打加油同我一齊pass

恭喜晒, 我又肥了
佢剔剔我過死車無留意交通情況,但我記得明明有
考聽朝九點半想乞句加油

pass左

恭喜晒, 我又肥了

考第幾次

第二啦
你地肥d野都幾抵死
唔多抵幫
考永孝街留名
利申:第二次考
下星期考油塘求打氣
排快期係咪上網㩒就得?
親身去會唔會多d期?
排快期係咪上網㩒就得?
親身去會唔會多d期?

快期剩係可以網上報
親身去就唔叫快期
小弟就下個月掃桿埔考棍van,有冇巴絲打有師傅推介,方便嘅話最好留埋啲師傅嘅contact
肥無擰頭嗰啲撚屌 用你地既身體記住 一要扭駄就擰頭 唔理你過死車轉線定轉彎都好 做比個官睇 下下都話明明記得有擰
肥無擰頭嗰啲撚屌 用你地既身體記住 一要扭駄就擰頭 唔理你過死車轉線定轉彎都好 做比個官睇 下下都話明明記得有擰

呢句真
考聽朝九點半想乞句加油

pass左

恭喜晒, 我又肥了

考第幾次

第二啦

我今朝都著風褸考 擰頭沙沙聲
個官聽到就知我有擰頭
瘋狂擰頭實無死

Sor lor溫馨提示
第一次考培正道肥左路試

岩岩排普通期,4月再戰培正道

點解咁黑仔考返同一個場架

衰咩 下個月考

轉線超越物體冇留意交通情況

兩大剔
考聽朝九點半想乞句加油

pass左

恭喜晒, 我又肥了

考第幾次

第二啦

再接再厲啦, 我都係第三次先Pass
我仲要第2次肥離合器控制不當, 同埋波擋控制不當
我一面無奈, 3波都做左, chok都無發生過
之後師傅問我點解肥我都答唔出
之後又屈左我幾千蚊

唔係上三波就等於波擋使用適當喎,上過三波就係適當,係人都得啦咁。
太遲/早轉波,唔應該轉嘅位置轉波,依啲全部都可以係波擋使用不當

pass左

恭喜晒, 我又肥了

考第幾次

第二啦

再接再厲啦, 我都係第三次先Pass
我仲要第2次肥離合器控制不當, 同埋波擋控制不當
我一面無奈, 3波都做左, chok都無發生過
之後師傅問我點解肥我都答唔出
之後又屈左我幾千蚊

唔係上三波就等於波擋使用適當喎,上過三波就係適當,係人都得啦咁。
太遲/早轉波,唔應該轉嘅位置轉波,依啲全部都可以係波擋使用不當

早兩日有個post講自己俾人肥波擋
問多兩問,原來係1波行好耐先上2
第二考元朗終於pass
要比個官覺得你有安全意識係好重要
等陣4點考天光道 斜路開車 吊極力子揾到個摩擦點之後 我比小小油先鬆手制會唔會肥

巴打加油

我下星期4點考

已肥 泊位衰多腳 唔補多腳就唔會踩界
丙部都幾順利 點知中途有救護車 個人緊一緊張攞多左軚 一掂到小小膊 即刻見佢係到油緊不合格個格仔

泊車係尾後過界?

係呀 諗起真係覺得自己on9
第二考元朗終於pass

巴打考邊條,幾點考,多唔多車
仲有兩個禮拜就考11:45
第二考元朗終於pass

巴打考邊條,幾點考,多唔多車
仲有兩個禮拜就考11:45

元朗村
15:15考 車都幾多下
第一次考工業村 留意臨時燈位 過死車留意有冇對頭車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞