召喚所有最近肥左路試嘅學神巴絲

964 回覆
17 Like 4 Dislike
好野
1小時前考元朗路試肥左
比仆街車累死左
咁就5000蚊

屌你老母仆街車無啦啦加速做咩尻呀
一見我轉線就加速剷埋黎
痴撚線
好野
1小時前考元朗路試肥左
比仆街車累死左
咁就5000蚊

一見我轉線就加速剷埋黎
痴撚線

元朗考咩線?
我係咪蠢左 一pass左筆試就即刻整學牌
但係我成8月先考路試

1take既話無所謂既
但係肥左又搶唔到快期就可能要續牌
好野
1小時前考元朗路試肥左
比仆街車累死左
咁就5000蚊

一見我轉線就加速剷埋黎
痴撚線

香港揸車好正常
你打燈cut過嚟梗係俾油唔俾你係我前面入
好野
1小時前考元朗路試肥左
比仆街車累死左
咁就5000蚊

一見我轉線就加速剷埋黎
痴撚線

元朗考咩線?

工業村
唉,好撚無奈
好野
1小時前考元朗路試肥左
比仆街車累死左
咁就5000蚊

一見我轉線就加速剷埋黎
痴撚線

元朗考咩線?

工業村
唉,好撚無奈

我都今日考, 合格

但我之前肥左兩次。。。。

加油啦
我係咪蠢左 一pass左筆試就即刻整學牌
但係我成8月先考路試

1take既話無所謂既

屌 肥左係咪要買多次學牌

考油塘

1take既話無所謂既

屌 肥左係咪要買多次學牌

考油塘

唔好諗咁多,努力
電單車

唔記得上返個架就開車

好on9呀,一開車就比人肥

要成6,7月先有得再考
肥左「不顧及其他道路使用者」,但我唔知係點解

諗到可能係,斑馬線前,有個鬼妹企喺馬路口,拎住個電話唔知想唔想過。我停喺斑馬線前三四秒,見佢未郁,我就招手叫佢行先。

過左斑馬線,轉彎位有個女人拖住個阿婆過馬路,我喺佢地後面2、3米左右距離慢慢開。

唔知係咪應該停左先,等佢地過哂先再開?
定係因為我其實唔應該招手叫個鬼妹走?人地唔過,格硬要人過所以唔岩?
今日肥左

比好多的士狗搞

考考下有個貨車佬碌底窗大聲屌搞我果個的士佬

覺得好感動

雖然都係肥左

我當時考澤安第3條橋底 讓線等出有個的士佬勁好係我面前慢流話慢慢黎啊俾心機
即刻充滿信心呀
利申:19歲一take
考車講運姐
考唔到代表技術廢
只係肯比錢課金就有牌既考試

認同 考車唔係淨係技術 真係好講運
有fd試過考第二次 高超道要過死車 對面突然彈部巴士出黎
但佢學咁多次都未試過 俾考官踩停

諗到可能係,斑馬線前,有個鬼妹企喺馬路口,拎住個電話唔知想唔想過。我停喺斑馬線前三四秒,見佢未郁,我就招手叫佢行先。

過左斑馬線,轉彎位有個女人拖住個阿婆過馬路,我喺佢地後面2、3米左右距離慢慢開。

定係因為我其實唔應該招手叫個鬼妹走?人地唔過,格硬要人過所以唔岩?

駕駛人士其實係唔可以招手叫路人過 因為好危險
你停咗讓佢叫佢過 但對面突然有車或者你後車抽頭都好危險

另外前面有人過馬路要收慢同保持距離係正確的

補充一點:過班馬線/紅綠燈前 就算左右兩邊冇行人 亦應放油/收慢同埋左望右望 俾考官知道你係有安全意識
屌你老母根本就搶唔撚到快期
好似搶iphone咁朝朝晨早起身

駕駛人士其實係唔可以招手叫路人過 因為好危險
你停咗讓佢叫佢過 但對面突然有車或者你後車抽頭都好危險

另外前面有人過馬路要收慢同保持距離係正確的

補充一點:過班馬線/紅綠燈前 就算左右兩邊冇行人 亦應放油/收慢同埋左望右望 俾考官知道你係有安全意識

居然真係因為咁所以咁嘅情況,我應該停喺斑馬線前,同個鬼妹鬥等?
屌你老母根本就搶唔撚到快期
好似搶iphone咁朝朝晨早起身

點會搶唔到,730去排仲有好多位
我慣左早起身,畀少少錢可以幫你排
軚盤控制不當

屌你
第一日學車已經知道唔可以俾手勢

屌,啲師傅真係冇撚講過,居然係肥呢樣嘢
軚盤控制不當

交叉手?
單手揸?
轉彎上忠義街睇唔到路邊有袋垃圾 比考官停

屌你

如果唔係點屈你錢
我識人紅燈一隻手等捉波棍一隻手呔盤,肥左
個考官話未轉燈都要雙手捉呔

仆街,我開頭都係雙手放軚盤,我個師傅同我講,雙手放軚盤嚟托咩。叫我紅燈就拉手掣,一隻手放軚盤,另一隻手揸住手掣。轉黃燈就腳踏油門,鬆手掣,話咁樣可以起步快啲。屌,咁撚伏嘅。

屌你

如果唔係點屈你錢
我識人紅燈一隻手等捉波棍一隻手呔盤,肥左
個考官話未轉燈都要雙手捉呔

仆街,我開頭都係雙手放軚盤,我個師傅同我講,雙手放軚盤嚟托咩。叫我紅燈就拉手掣,一隻手放軚盤,另一隻手揸住手掣。轉黃燈就腳踏油門,鬆手掣,話咁樣可以起步快啲。屌,咁撚伏嘅。

我而家去緊牌照事務處到課金
巴打們有冇好嘅師傅推薦?
利申:我知我廢,學自動波(仲要肥)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞