召喚所有最近肥左路試嘅學神巴絲

964 回覆
17 Like 4 Dislike
其實我真係想問下油塘第一條線邊個位有限制道路標記?我有個大剔就係剔呢個咩未有遵照限制道路標記的指示

第一線係落海旁個條線?
係唔係讓線位無慢一慢直出

留名學野
BTW
第一條線係唔係要係崇信街度轉入鯉魚門徑做三手掉頭
大概係咩位度做

唔知點解我師傅從來都冇叫我入去做

偷入過一次
好似係 體育館

港島區少人捉
但九龍區做壞晒規矩 好易有人捉
咁就1800

唔通你唔學?
好似永孝咁,試場出入個陣有段長路禁學,
但冇得揀,點都要偷一兩次鷄試下,
師傅同學生都唔想偷鷄,但冇辦法
其實我真係想問下油塘第一條線邊個位有限制道路標記?我有個大剔就係剔呢個咩未有遵照限制道路標記的指示

第一線係落海旁個條線?

留名學野
BTW
大概係咩位度做

偷入過一次
好似係 體育館

港島區少人捉
咁就1800

唔通你唔學?

無話唔學,不過要同師傅傾捉到邊個比錢
我果個講明五五分帳
今日練車竟然死左次火
多謝個的士佬

我師傅仲要我考前幾日換左個clutch
好彈 一試即死火
好彩琴日掃桿埔2 take pass
等緊7個工作天後換p

唔洗等 7 個工作天架
正常黎講三至四日就可以去拎

利申:星期二 pass 同一個星期五拎左

早知今日去

第一線係落海旁個條線?

留名學野
BTW
大概係咩位度做

偷入過一次
好似係 體育館

港島區少人捉
咁就1800

唔通你唔學?

我果個講明五五分帳

我自己都係唔會搏
寧願係第二度練算
就算係高超徑
咁耐都係得一晚同師傅去果度練掉頭
果度好似一至五七至七禁學車揸入去
平時係油塘揸咗一陣 差少少時間夠鐘
就會揸去觀塘法院後面練泊位同掉頭

第一線係落海旁個條線?

留名學野
BTW
大概係咩位度做

偷入過一次
好似係 體育館

港島區少人捉
咁就1800

唔通你唔學?

我果個講明五五分帳

我自己都係唔會搏
寧願係第二度練算
就算係高超徑

當然唔係叫你日日去
考前一兩日點都要去次

我自己都係唔會搏
寧願係第二度練算
就算係高超徑

當然唔係叫你日日去
考前一兩日點都要去次

唔啦
我成世人出名黑仔
冇謂搏
同埋我成日睇youtube
反而覺得一號線三手掉頭唔係難
難係係鯉魚門徑做完三手掉頭出番黎果段路
大廈出車口過啲可能有大車泊係度
要踩右邊對頭線入彎位
之後仲要過咗左邊果啲小巴位先可以靠左轉入崇信街
當你以為入咗崇信街就冇事嘅時候

左邊線直去 右邊線右轉
但係燈位前嘅左線成日都有死車
即係要由鯉魚門徑左轉出崇信街再切右線過死車
過完死車又要靠左直去

屌你老母 煩到嘔
屌啦星 的士佬正仆街
差少少合格 多謝個的士佬 肥左
Ps 多石線

詳細

巴打唔好咁灰啦

我自己都係唔會搏
寧願係第二度練算
就算係高超徑

當然唔係叫你日日去
考前一兩日點都要去次

唔啦
我成世人出名黑仔
冇謂搏
同埋我成日睇youtube
反而覺得一號線三手掉頭唔係難
難係係鯉魚門徑做完三手掉頭出番黎果段路
大廈出車口過啲可能有大車泊係度
要踩右邊對頭線入彎位
之後仲要過咗左邊果啲小巴位先可以靠左轉入崇信街
當你以為入咗崇信街就冇事嘅時候

左邊線直去 右邊線右轉
但係燈位前嘅左線成日都有死車
即係要由鯉魚門徑左轉出崇信街再切右線過死車
過完死車又要靠左直去

屌你老母 煩到嘔

1號好少考
中左就真係黑
今日練車竟然死左次火
多謝個的士佬

我師傅仲要我考前幾日換左個clutch
好彈 一試即死火
好彩琴日掃桿埔2 take pass
等緊7個工作天後換p

唔洗等 7 個工作天架
正常黎講三至四日就可以去拎

利申:星期二 pass 同一個星期五拎左

唔該絲打
聽日去拎
啱啱忠義一take pass

你就好啦 嗚嗚 今日四點考忠義街 好緊張呀!
新手岩岩上咗2日課,部私家車裝咗廣角鏡係咪唔洗擰頭望?因為我揸咗2堂,都未到個師傅講話要擰頭望盲點呢樣野。但我見個個巴絲都衰在擰頭呢樣野上面。
新手岩岩上咗2日課,部私家車裝咗廣角鏡係咪唔洗擰頭望?因為我揸咗2堂,都未到個師傅講話要擰頭望盲點呢樣野。但我見個個巴絲都衰在擰頭呢樣野上面。

望,一定要望

good luck
屌 考永孝街最後一盞紅綠燈個車頭岩岩掂到白界肥左
考天光肥左
落斜路兩邊都停滿死車 第一條路被上斜同落斜啲車行 應該出個下無望到
但最主要係返入考場個陣啲車泊滿哂又泊得衰 轉彎個陣個官覺得太近其他車踩停左我
考天光肥左
落斜路兩邊都停滿死車 一條路被上斜同落斜啲車行 應該出個下無望到
但最主要係返入考場個陣啲車泊滿哂又泊得衰 轉彎個陣個官覺得太近其他車踩停左我
考天光肥左
落斜路兩邊都停滿死車 一條路被上斜同落斜啲車行 應該出個下無望到

踩停就即死

good luck

屌 衰左啦 開車前準備不足 咁就玩撚完
緊張 泊車又踩哂線
今日考迦密村 無乜死車
又少小巴的士 應該係好完美架
又哂錢哂時間再考啦
十個工作天再排快期 再戰!

good luck

緊張 泊車又踩哂線
今日考迦密村 無乜死車
又哂錢哂時間再考啦

點準備不足

good luck

緊張 泊車又踩哂線
今日考迦密村 無乜死車
又哂錢哂時間再考啦

點準備不足

勁on9 我都好嬲自己
明明開左車匙 我緊張到傻傻地
以為未開 又再按多次 變左熄匙 然後我又再開
之後俾個考官屌我未開車匙
咁就嚴重玩撚完
衰太緊張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞