召喚所有最近肥左路試嘅學神巴絲

964 回覆
17 Like 4 Dislike
一齊交流下犯左d咩錯

我先,轉線無望鏡,即肥
推呀
一齊討論下啦
過完死車返左邊果時淨係望盲點冇望鏡,俾個考官提左幾次,但係我有望,可能動作唔夠大
過完死車返左邊果時淨係望盲點冇望鏡,俾個考官提左幾次,但係我有望,可能動作唔夠大

第三take了,兩次衰擰頭,一次衰死火,幾時先可以pass

Exactly同我一樣
就係做漏一次,咁就肥左
6號考 依家仲未搶到快期
一出大路 比架車閘埋黎 個官停鳩我
曾經肥過
衰係仆街陷家產P牌女司機手上
第一次抽頭過落客的士
第二次過死車比人踩停架車 全部野做足哂

巴打我第一次肥都係因為呢樣,後來轉左師傅佢話過完死車左邊正係望鏡唔洗望盲點既,第二次考一次左邊盲點都冇望過 passed
而我最灰就係今日路路暢通

就係d基本功未做好 漏左一次擰頭

嬲到想擰甩自己個頭呀

巴打我第一次肥都係因為呢樣,後來轉左師傅佢話過完死車左邊正係望鏡唔洗望盲點既,第二次考一次左邊盲點都冇望過 passed

我師傅冇提我
睇黎要轉師傅了

我師傅冇提我
睇黎要轉師傅了

考van先係唔洗望左盲區,如果考私家車好似要望埋
我師父叫我好似考26果d人咁,開車之前左右望
3take pass

我師傅冇提我
睇黎要轉師傅了

考van先係唔洗望左盲區,如果考私家車好似要望埋

原來係咁 唔怪得佢剔我輕微錯誤 未有充分使用倒後鏡啦
我都係衰另頭

唉,明明個官踩停我都冇mark

分明俾機會我,但我唔撚珍惜
小弟今年17歲 年尾生日之前就18想問下宜家可唔可以學車學完岩岩好18即考得?
小弟今年17歲 年尾生日之前就18想問下宜家可唔可以學車學完岩岩好18即考得?

唔可以,好似係18歲之後先可以排期
我都係衰另頭

踩得就預左大剔啦
6號考 依家仲未搶到快期
一出大路 比架車閘埋黎 個官停鳩我

一撚樣啊巴打

想怪自已無運 又真係無完全了解路面情況
我都係衰另頭

踩得就預左大剔啦

有一項係俾考官踩停
踩得都fail

唔可以,好似係18歲之後先可以排期

唔該巴打

我師傅冇提我
睇黎要轉師傅了

你睇個師傅似專登唔講定無為意啦
我個師傅後生 有時佢真係唔知自己無講過無教我

但有啲 你肥左就要補鐘 你懂的
我都係衰另頭

踩得就預左大剔啦

有一項係俾考官踩停
踩得都fail

個官冇剔我依項
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞